Showbiz

Gheboasă, detalii despre experiența Survivor România. Ce i s-a întâmplat înainte de a părăsi competiția: „Te băgăm la pușcărie, te dăm în judecată”

schedule 17 mai 2023, 11:28

Gheboasă a vorbit, spre bucuria fanilor săi curioși, despre experiența Survivor România. Acesta a trecut printr-o situație destul de complicată, chiar înainte de a părăsi Republica Dominicană. Deși el nu mai suporta să stea fără mâncare și voia să se întoarcă în România, dar oamenii nu au fost de acord cu el și l-au votat. Ce s-a întâmplat, de fapt, în spatele camerelor de filmat!

Gheboasă a vorbit despre experiența Survivor România

Nu mai este un secret pentru nimeni faptul că Gheboasă a acceptat să participe la Survivor România și nici faptul că a reunuțat după doar câteva zile. Artistul își convinsese colegii să îl nominalizeze, pentru a putea pleca acasă, dar a fost în stare de șoc, când nu și-a auzit numele pentru eliminare, fiind votat de telespectatori. Vizibil enervat, a aruncat bandana roșie și a plecat, revenind mai apoi lângă colegii lui. Ce s-a întâmplat acolo nimeni nu a știut până acum.

“Mi-au zis: ‘Băi, te băgăm la pușcărie, te dăm în judecată! Ce faci tu aici? Încalci regulile?’ Și am zis: ‘Du-mă, frate, în pușcărie că măcar ăia îmi dau de mâncare acolo, ești nebun?‘ Mai primesc și eu o tigară, ceva, știi ce zic? E rău și în arest. Am petrecut 24 de ore în arest, la 16 ani și e rău. Am fost într-o discotecă și m-am bătut cu mai mulți acolo. Am stat 24 de ore, mi-au dat drumul și aia a fost. Am pățit tot felul de rele în viața mea”, a declarat fostul concurent de la Survivor România, în podcast-ul lui Jorge.

Gheboasă a fost unul dintre cei mai iubți concurenți și ar fi avut parte de foarte multă susținere din partea celor de acasă, dacă ar fi decis să rămână în competiție, dar și-a dat seama de acest lucru, după ce a ajuns acasă. Nu i-a luat prea multă vreme să se adapteze la viața de dinainte de Survivor România, dar a regretat faptul că nu a mai rezistat în Republica Dominicană, din cauza lipsei hranei.

Nu este pentru prima dată când artistul din Târgoviște se confruntă cu situații în care nu are ce pune pe masă, după cum chiar el a mărturisit în podcast-ul moderat de Jorge, când și-a amintit de vremurile în care a plecat să muncească în afara țării, când a rămas fără job, dar și fără bani. Văzându-se printre străini, fără niciun leu în buzunar și nici fără telefon, a fost nevoit să se întoarcă pe jos în România, dar a avut noroc și a întâlnit un om alături de care a mers cu trenul, care i-a plătit totul și care îi mai oferea câte ceva de mâncare, datorită căruia a ajuns acasă în siguranță. Deși a trecut prin multe până acum, niciuna dintre experiențe nu i s-a părut atât de grea precum cea de la Survivor.

“Treaba e că oamenii au putut să mă judece doar din canapea, nu au fost lângă mine să vadă ce simt cu adevărat. Am trăit niște emoții pe care nu le-am trăit niciodată. Mă gândeam acasă, simțeam că nu o să mai ies de acolo”, a mai zis el.

SONDAJ

Folosiți variantele de round-up și cashback ca să economisiți bani?

Da: 7 voturi
Nu: 19 voturi
Trebuie sa alegeti minum un raspuns!
Trebuie sa alegeti un raspuns!
Camp obligatoriu!

26 useri au trimis feedback

EUR
EUR: 4.9765 RON
-0.00020
USD
USD: 4.6373 RON
0.00130
GBP
GBP: 5.8018 RON
0.00490
HUF
HUF: 1.2662 RON
0.00090
BGN
BGN: 2.5444 RON
CHF
CHF: 5.0832 RON
0.00110
Convertor valutar

Rezultat: ---