Showbiz

Ce echipă a fost eliminată de la America Express în ultima etapă din Ecuador: „Nu cred că s-au certat vreodată”

schedule 07 dec. 2023, 07:23

În ultima etapă din Ecuador de la America Express, a avut loc o eliminare. Ce echipă a plecat acasă, înainte de a ajunge în Argentina și ce a spus Irina Fodor despre ea!

Ce echipă a fost eliminată de la America Express

În cea mai recentă ediție a emisiunii America Express, trei dintre echipele rămase în competiție au intrat în cursa pentru ultima șansă, iar una dintre ele a fost eliminată. Laura Giurcanu și Sânziana Negru, Vlad și Giulia, dar și Ada Galeș și Tony au făcut probele cu speranța că nu vor ajunge pe ultima poziție și că soarele nu va fi roșu, dar situația nu a fost tocmai una bună pentru una dintre ele.

Cele mai norocoase au fost influencerițele, care nu doar că s-au distrat de minune în cursă, dar au și reușit să ajungă în fața celorlalți. Acestea au fost urmate de Giulia și Vlad Huidu, care și-au asigurat la rândul lor locul în Argentina, iar pe ultimul s-au clasat Ada și Tony, care din păcate nu au avut deloc noroc, deoarece soarele nu a fost unul verde, astfel că au fost eliminate chiar înainte de a păși în Argentina.

"Prima echipă care a ajuns astăzi la mine, echipa care s-a distrat, Laura și Sânziana! Așa se întâmplă când te distrezi, lucrurile merg mult mai ușor! Veți merge în Argentina! A doua echipă care a ajuns la mine este formată din Giulia și Vlad! Mergeți în Argentina!", a declarat Irina Fodor.

Irina Fodor le-a adresat mai multe cuvinte frumoase, înainte de a le da vestea proastă că pentru ele jocul s-a terminat. A spus despre acestea că au format o echipă model pentru ceilalți colegi, pentru că nu s-au certat niciodată cu adevărat, care au făcut mereu probele corect și cu multă determinare.

Mai mult de atât, prezentatoarea le-a spus concurentelor că transmit energia unor prietene foarte bune, a două surori care se iubesc și care se respectă, iar lucrurile acestea se simt și se văd.

"Am aici lângă mine o echipă cum n-am avut niciodată! Cel puțin nu în America Express, dar cred că nici în Asia. O echipă care a fost model! N-am mai întâlnit o echipă care să citească plicurile atât de corect și care să înțeleagă probele și misiunile și să le facă cu atâta determinare și inteligență și corectitudine, istețime... O echipă atât de armonioasă! Iubirea dintre ele se simte tot timpul, efectiv tot timpul! Nu cred că s-au certat vreodată cu adevărat Nu cred că fac asta vreodată în viața lor de zi cu zi. Voi transmiteți energia a două surori, a două prietene foarte bune. E despre iubire!", a zis prezentatoarea emisiunii despre ele.



SONDAJ

Folosiți variantele de round-up și cashback ca să economisiți bani?

Da: 7 voturi
Nu: 19 voturi
Trebuie sa alegeti minum un raspuns!
Trebuie sa alegeti un raspuns!
Camp obligatoriu!

26 useri au trimis feedback

EUR
EUR: 4.9759 RON
-0.00010
USD
USD: 4.6361 RON
0.00770
GBP
GBP: 5.8194 RON
0.00060
HUF
HUF: 1.2736 RON
-0.00460
BGN
BGN: 2.5441 RON
CHF
CHF: 5.0891 RON
0.00570
Convertor valutar

Rezultat: ---