Showbiz

Bie Adam a făcut atac de panică la America Express. De ce s-a speriat concurenta

schedule 22 feb. 2023, 07:19

Bie Adam a făcut atac de panică la America Express. De ce s-a speriat concurenta
Sursa foto: YouTube America Express

Bie Adam a făcut un atac de panică, în cea mai recentă ediție a emisiunii America Express. Tânăra și mama ei se aflau în timpul unei probe, când s-a întâmplat lucrul acesta, iar la testimoniale le-a zis clar celor din fața micilor ecrane ce anume a speriat-o atât de tare, încât să înceapă să plângă.

Bie Adam, atac de panică la America Express

Emisiunea America Express a ajuns undeva pe la jumătate, iar dacă până acum concurenții au fost puși în situații care mai de care mai grele, se pare că greu d-abia acum înainte începe pentru aceștia. Cele mai recente probe din Guatemala i-au pus serios în dificultate pe concurenții acestui sezon, iar mulți au crezut că nu le vor putea duce până la capăt sub nicio formă.

Pentru frații Gavril, de exemplu, lucrurile nu au fost atât de complicate, ei câștigând jocul pentru imunitate și reușind să își asigure locul pentru Columbia, spre surprinderea tuturor. Va fi un final de etapă extrem de greu, mai ales că aceștia erau tot timpul votați în cursa pentru ultima șansă, iar acum cei care îi propuneau nu vor mai avea dreptul să facă acest lucru. Cei din fața micilor ecrane sunt nerăbdători să vadă cum vor decurge lucrurile și dacă în ultima ediție a săptămânii, una dintre echipe va fi eliminată.

Bie Adam și mama sa nu au fost la fel de norocoase precum prietenii lor, într-una dintre probele ediției de seara trecută. Vloggerița a fost pusă în fața unei situații care nu doar că i-a dat mari bătăi de cap, dar care i-a generat și un atac de panică. Ea nu și-a putut învinge frica de păianjeni, a început să plângă fix în momentul în care a văzut pânzele în locul unde făceau proba, așa că responsabilitatea de a duce proba la capăt a fost pusă pe umerii mamei sale, care a dat dovadă de curaj și care a încercat să își ajute fata care vărsa lacrimi amare, dar care la testimoniale a explicat de ce a avut reacția respectivă, râzând la rândul său pe seama întâmplării.

„Nu mă gândeam atât de departe, să fie și păianjeni. Pânze și deja era suficient. (...) Când am trecut prin zidul ăla de plante, am intrat în trei păianjeni. Trei păianjeni în pânze, în fața mea, eram încolțită”, a declarat Bie Adam, la Antena 1.



SONDAJ

Folosiți variantele de round-up și cashback ca să economisiți bani?

Da: 7 voturi
Nu: 19 voturi
Trebuie sa alegeti minum un raspuns!
Trebuie sa alegeti un raspuns!
Camp obligatoriu!

26 useri au trimis feedback

EUR
EUR: 4.9761 RON
0.00010
USD
USD: 4.6567 RON
0.01320
GBP
GBP: 5.7878 RON
-0.01800
HUF
HUF: 1.2649 RON
-0.00200
BGN
BGN: 2.5442 RON
0.00010
CHF
CHF: 5.0938 RON
0.02600
Convertor valutar

Rezultat: ---