Showbiz

Mădălina Crețan, dezvăluiri cutremurătoare la șapte luni de la moartea lui Nosfe: „Mi-a spus că ea știe că e de la tati”

schedule 10 mai 2023, 11:49

Mădălina Crețan, dezvăluiri cutremurătoare la șapte luni de la moartea lui Nosfe: „Mi-a spus că ea știe că e de la tati”
Sursa foto: Instagram Madalina Cretan

Au trecut deja în jur de șapte luni de când Nosfe, pe numele lui real Darius-Vlad Crețan, și-a pierdut viața. Soția acestuia, Mădălina Crețan, încearcă să păstreze vie amintirea regretatului artist și chiar se ocupă de proiectele lui muzicale, așa cum ar fi făcut chiar el. Iată ce a declarat femeia!

Mădălina Crețan, dezvăluiri cutremurătoare

Trecerea lui Nosfe în neființă a îndurerat o țară întreagă. Chiar și cei care nu știau foarte multe lucruri despre ele sau care nu i-au ascultat muzica au regretat faptul că am pierdut un artist precum el, dar au fost impresionați și de povestea de iubire pe care acesta a trăit-o cu soția sa. Mădălina Crețan și-a deschis inima, în cadrul unui podcast în care a fost invitată acum câteva săptămâni, unde a vorbit despre iubirea lor, despre modul în care se comportau unul cu celălalt și despre cum au reușit să păstreze vie flacăra iubirii lor, chiar și după ani buni de căsnicie.

Povestea lor de iubire a fost una la care mulți nici nu au curajul să viseze, dar una care a durat prea puțin, artistul pierzându-și viața la doar 33 de ani și lăsând în urma sa o familie superbă care îi simte lipsa. Fiica lui, Iris, deși nu a fost prezentă la înmormântarea sa, știe exact ce se întâmplă, iar mama ei încearcă să îi fie alături ori de câte ori îi este dor de părintele ei.

În tot acest timp, Iris și-a găsit liniștea în sport, iar în ultima competiție la care a participat, a simțit că avea o pietricică în opincuțe, pe care nu a dorit să o scoată, deoarece știa că este un semn primit de la tatăl ei, pentru a-i purta noroc. Mădălina Crețan a vorbit despre acest lucru cu lacrimi în ochi, dar fericită că fiica ei muncește foarte mult în ultima vreme pentru visul ei și că obține rezultate impresionante.

Au fost niște luni grele pentru Mădălina Crețan, care a avut nevoie de terapie pentru a-și reveni după tragedia prin care a trecut, știind că trebuie să rămână o femeie puternică pentru fiica sa și pentru a duce numele lui Nosfe mai departe.

„Cred că este o combinație, dar rezultatele se bazează și pe toată munca pe care ea a depus-o în ultimul timp și pe tot talentul ei. În schimb, la unul dintre concursuri mi-a spus că a avut o pietricică în opincuțe tot exercițiul, și că ea știe că e de la tati și că tati i-a pus-o acolo, ca să îi poarte noroc. Probabil e un mix, dar tind să cred că a contat felul în care ea s-a dedicat acestui sport”, a declarat Mădălina Crețan, pentru Antena Stars.



SONDAJ

Folosiți variantele de round-up și cashback ca să economisiți bani?

Da: 7 voturi
Nu: 19 voturi
Trebuie sa alegeti minum un raspuns!
Trebuie sa alegeti un raspuns!
Camp obligatoriu!

26 useri au trimis feedback

EUR
EUR: 4.9765 RON
-0.00020
USD
USD: 4.6373 RON
0.00130
GBP
GBP: 5.8018 RON
0.00490
HUF
HUF: 1.2662 RON
0.00090
BGN
BGN: 2.5444 RON
CHF
CHF: 5.0832 RON
0.00110
Convertor valutar

Rezultat: ---