Showbiz

Momente din America Express care nu s-au văzut la TV. Edward Sanda a dat cărțile pe față: „A leșinat”

schedule 12 nov. 2023, 08:08

Momente din America Express care nu s-au văzut la TV.  Edward Sanda a dat cărțile pe față: „A leșinat”
Sursa foto: YouTube America Express

Au fost mai multe momente pe care telespectatorii nu le-au văzut pe micile ecrane. Edward Sanda a dat cărțile pe față și a vorbit despre acestea, recunoscând că în cazul lor nu a fost deloc ușor. Ce a povestit fostul concurent al emisiunii de la Antena 1”

Ce nu s-a văzut la TV în America Express

Filmările pentru emisiunea America Express au avut loc în vara acestui an, iar cele nouă echipe alături de întreaga echipă de producție au trecut prin momente grele, probe care le-au dat bătăi de cap și au cunoscut oameni pe care nu îi pot uita fie pentru că s-au comportat frumos cu ei și le-au dat adevărate lecții de viață, fie pentru că i-au traumatizat. Având în vedere că s-a filmat foarte mult material, acesta nu poate fi dat în totalitate pe TV, pentru că ar dura prea mult și pentru că nu ar fi tot de interes pentru cei din fața micilor ecrane.

Lucrul acesta nu înseamnă că unii dintre concurenți nu vorbesc despre ceea ce nu s-a văzut la TV, iar unul dintre cei care au decis să dea cărțile pe față a fost nimeni altul decât Edward Sanda. El și partenera sa de viață, Cleopatra Stratan, au fost eliminați din concurs, la doar câteva ore după ce au fost atacați cu pistoale în Columbia. Minutele acelea au fost unele dintre cele mai grele pe care le-au trăit, deoarece se temeau că își vor pierde viața.

Toată lumea a scăpat cu viață, iar trauma aceea a fost o sursă de inspirație pentru cei doi artiști care au lansat o piesă în care cântă despre experiența din America Express.



Invitat într-o emisiune TV alături de Cleopatra Stratan, cântărețul a dat detalii din spatele camerelor de filmat și a recunoscut că un moment care nu s-a difuzat a fost acela în care judecătorul uneia dintre probe a leșinat, iar lor le-a fost greu să își revină după una ca asta. De asemenea, mama cameramanului lor a decedat, iar lor le-a fost greu să se concentreze după una ca asta și cumva în momentul în care au plecat acasă s-au simțit mai liniștiți, chiar dacă le-a părut și rău.

”Nu este ceva de ascuns. La o probă, un columbian care era judecătorul probei a leșinat. Ridică-ți moralul după episodul acela. Mama cameramanului nostru a murit. Am văzut lacrimi. Ni s-a tăiat tot în momentul acela. Al treilea (n.r. moment) ne-au atacat cu pistoalele”, a declarat Edward Sanda, în cadrul unei emisiuni TV, conform wowbiz.ro.



SONDAJ

Folosiți variantele de round-up și cashback ca să economisiți bani?

Da: 7 voturi
Nu: 19 voturi
Trebuie sa alegeti minum un raspuns!
Trebuie sa alegeti un raspuns!
Camp obligatoriu!

26 useri au trimis feedback

EUR
EUR: 4.9759 RON
-0.00010
USD
USD: 4.6361 RON
0.00770
GBP
GBP: 5.8194 RON
0.00060
HUF
HUF: 1.2736 RON
-0.00460
BGN
BGN: 2.5441 RON
CHF
CHF: 5.0891 RON
0.00570
Convertor valutar

Rezultat: ---