Showbiz

Vlăduța Lupău, probleme serioase de sănătate. Artista merge să se trateze la Paris: „M-au prostit ani buni medicii din România”

schedule 22 apr. 2023, 10:01

Vlăduța Lupău, probleme serioase de sănătate. Artista merge să se trateze la Paris: „M-au prostit ani buni medicii din România”
Sursa foto: YouTube Fain & Simplu cu Mihai Morar

De aproximativ doi ani, Vlăduța Lupău se confruntă cu reale probleme de sănătate, motiv pentru care a decis să apeleze la ajutorul unor medici din Paris. Vedeta este conștientă de faptul că nu merge tocmai în direcția bună din acest punct de vedere, dar speră că totul va fi bine la final.

Vlăduța Lupău, despre problemele de sănătate

Vlăduța Lupău se află, fără niciun fel de îndoială, una dintre cele mai cunoscute și asculte cântărețe de muzică de petrecere din țara noastră. Artista are o viață ocupată, dar de fiecare dată își face timp pentru fanii ei din mediul online cu care discută atât despre aspectele frumoase din viața sa, cât și despre cele mai puțin frumoase, cum ar fi problemele de sănătate cu care se confruntă de mai bine de doi ani.

Cântăreața a încercat să rezolve problemele cu gâtul în România, doar că aceștia nu au reușit să o ajute, așa că a decis să plece la Paris în speranța că totul se va termina cu bine, mai ales că în caz contrar, cariera sa ar putea avea de suferit. Tot în Paris a mers și în urmă cu doi ani, unde a primit și un diagnostic. Fanii îi sunt alături, o susțin atât de tare pe cât pot și speră la rândul lor că se va vindeca.

Mai mult de atât, partenera de viață a lui Adi Rus a zis că nu mai funcționează niciuna dintre pastilele recomandate de medici, iar asta a speriat-o și mai tare, având în vedere că tusea ei este cauzată de refluxul gastroesofagian. A decis să le povestească oamenilor care o urmăresc despre acest subiect și să le arate prin ce trece, pentru că mai multe persoane se confruntă ca și ea cu asemenea probleme.

“Tusea mea… am descoperit acum doi ani la Dr. din Paris (cine mă urmărește de mult știe) este cauzată de refluxul gastroesofagian. De ani de zile tot încerc să îi dau de cap și am reușit doar pe termen scurt cu anumite pastile. Nu merge cu Astha15, siropuri, lapte de măgăriță sau etc. Cu nimic de răceală sau pentru plămâni și astm. M-au prostit ani buni medicii din România că am astm sau alergii și am cheltuit zeci de milioane degeaba. Câțiva care mă urmăriți mi-ați zis că și voi sunteți în situația mea sau cunoscuții voștri.  Merg săptămâna viitoare iar la Paris și sper să am un tratament nou”, a povestit Vlăduța Lupău, pe Instagram.

SONDAJ

Folosiți variantele de round-up și cashback ca să economisiți bani?

Da: 8 voturi
Nu: 19 voturi
Trebuie sa alegeti minum un raspuns!
Trebuie sa alegeti un raspuns!
Camp obligatoriu!

27 useri au trimis feedback

EUR
EUR: 4.9753 RON
0.00080
USD
USD: 4.6364 RON
-0.00790
GBP
GBP: 5.7883 RON
-0.00790
HUF
HUF: 1.281 RON
-0.00300
BGN
BGN: 2.5438 RON
0.00040
CHF
CHF: 5.0974 RON
-0.00440
Convertor valutar

Rezultat: ---