Showbiz

Nicole Cherry primește ajutor în ceea ce privește creșterea Anastasiei. Cine este mâna ei dreaptă: "O cunoaște la fel de bine"

schedule 31 mar. 2023, 09:13

Nicole Cherry primește ajutor în ceea ce privește creșterea Anastasiei. Cine este mâna ei dreaptă: "O cunoaște la fel de bine"
Sursa foto: Instagram Nicole Cherry

Nicole Cherry este o mamă dedicată în ceea ce privește creșterea fiicei sale, dar are și momente precum cele în care este nevoită să participe la evenimente sau să susțină concerte, în care are nevoie de ajutor. Ei bine, într-un interviu pe care l-a acordat de curând, vedeta a zis cine este mâna ei dreaptă în acest sens.

Nicole Cherry, ajutor în creșterea fiicei sale

A deveni mamă de tânără a fost un vis devenit realitate pentru Nicole Cherry. Artista a fost criticată pentru că și-a dorit o familie și un copil, când pentru unii era ea însăși un copil, doar că ea nu a dat doi bani pe gurile rele, a simțit că acesta este drumul pe care trebuie să îl urmeze și este fericită așa, iar asta contează cel mai mult. Deși este părinte, nu și-a lăsat cariera deoparte și nici nu a renunțat la viața sa dinainte, ba chiar este foarte implicată în tot ceea ce face și mândră de reușitele sale.

Vedeta a primit chiar și rolul principal în filmul care a avut un real succes, Rominina VTM, a lansat mai multe hituri anul trecut și a mers la concerte ca și înainte de venirea pe lume a Anastasiei, dar recunoaște că nu ar fi reușit să facă toate aceste lucruri, dacă nu ar fi primit ajutor în ceea ce privește creșterea micuței.

Ei bine, cea pe care se poate baza la orice oră din zi și din noapte este chiar mama ei. Femeia o cunoaște pe fiica lui Nicole Cherry și a lui Florin Popa la fel de bine ca și ea, iar artista este foarte liniștită când o știe în grija ei. De asemenea, copilul se simte foarte bine în preajma bunicii sale, iar acest lucru nu poate decât să o bucure pe îndrăgita artistă, mai ales că are zile în care stă mult plecată de acasă și vrea să se asigure că totul este în regulă în lipsa sa.

„Este cu mama mea în momentul acesta și pot să zic că sunt cea mai liniștită atunci când este cu mama pentru că știu exact că și Anastasia se simte foarte bine în preajma ei. (...) O cunoaște la fel de bine ca și mine. Este fascinată, în general, (n.r. fiica ei), de melodiile mele și adoarme pe noul meu single”, a declarat Nicole Cherry, pentru Antena Stars.

În același interviu, ea a mai menționat că este de părere că Anastasia seamănă mai mult cu ea decât cu partenerul ei de viață, dar că sunt și multe persoane care au afirmat că seamănă cu tatăl ei.

„Seamănă cu mine și foarte multe persoane, atunci când o văd, spun că este un mini tata. Tatăl meu e absolut îndrăgostit atât de Anastasia, cât și de Amira, nepoțica mea. Are două nepoțele foarte frumoase. Sunt diferite ca și caracter, dar aș spune că se completează”, a mai zis artista.

SONDAJ

Folosiți variantele de round-up și cashback ca să economisiți bani?

Da: 5 voturi
Nu: 13 voturi
Trebuie sa alegeti minum un raspuns!
Trebuie sa alegeti un raspuns!
Camp obligatoriu!

18 useri au trimis feedback

EUR
EUR: 4.973 RON
-0.00200
USD
USD: 4.6085 RON
-0.01930
GBP
GBP: 5.8167 RON
-0.02000
HUF
HUF: 1.2583 RON
0.00140
BGN
BGN: 2.5426 RON
-0.00100
CHF
CHF: 5.0914 RON
-0.02360
Convertor valutar

Rezultat: ---