Showbiz

Nicole Cherry vrea să devină milionară. Ce i-ar plăcea să colecționeze: „Cu toții ne dorim să avem cât se poate de mult”

schedule 17 ian. 2024, 11:50

Nicole Cherry vrea să devină milionară. Ce i-ar plăcea să colecționeze: „Cu toții ne dorim să avem cât se poate de mult”
Sursa foto: Instagram Nicole Cherry

Nicole Cherry are planuri foarte mari de viitor. Artista vrea să devină milionară și speră ca lucrurile să iasă așa cum și-a propus. Ce i-ar plăcea să colecționeze!

Nicole Cherry vrea să devină milionară

Nicole Cherry a devenit cunoscută pe vremea când era doar un copil, iar de atunci are un succes imens și a adunat milioane de vizualizări la piesele sale. Cântăreața nu se descurcă de minune doar pe plan profesional, ci are și o familie frumoasă pe care o iubește și de care este foarte mândră.

„Am o mașină puternică și o conduc de vreo cinci ani, doar că niciodată nu pot spune că am fost vitezomană. Pur și simplu, soțul meu a ales-o, iar eu am condus-o. Important este că am condus-o frumos. El a fost cel care a mai călcat accelerația. Mai avem și o mașină mai mare de familie, am păstrat și prima mașină și în funcție de unde mergem, alegem”, a declarat Nicole Cherry, pentru cancan.ro.

Vedeta are planuri mari pe viitor, iar pentru că este o foarte mare iubitoare de mașini, vrea să devină colecționară. Nu știe cât timp a mai rămas până va ajunge să obțină tot ceea ce și-a propus, dar are mare încredere că va reuși. Știe că toată lumea își dorește să aibă din ce în ce mai mulți bani, dar ea vrea doar cât are nevoie, pentu a nu-i dispărea bucuria și nici cheful de muncă.

Se implică foarte mult în proiectele sale, își dorește ca totul să iasă ca la carte, iar oamenii să se regăsească în piesele pe care le lansează.

„O să devin colecționară când o să devin milionară. Nu știu dacă mai am puțin sau mult până ajung, Doamne ajută. Cu toții ne dorim să avem cât se poate de mult. Să știi că eu îmi doresc să am atât cât am nevoie, dar să nu-mi pierd această bucurie și să nu devin mai puțin muncitoare”, a mai declarat artista.

Lui Nicole Cherry îi place să se bucure de orice lucru, dar știe că dacă ar avea foarte mult, va uita să o facă, de aceea pentru moment crede că este mai bine ca lucrurile să rămână așa acum.

„Se poate întâmpla să nu mă mai bucur dacă am absolut totul. Atunci când ai tot ce îți dorești, intri așa într-o zonă de confort, nu te mai bucuri la fel de mult, nu te mai bucură orice. Nu mi-aș dori să pierd acest sentiment pentru că mie îmi place să mă bucur de orice. Mă bucur de orice obiect pe care reușesc să-l achiziționez și de orice experiență” , a mai povestit Nicole Cherry.

SONDAJ

Folosiți variantele de round-up și cashback ca să economisiți bani?

Da: 7 voturi
Nu: 19 voturi
Trebuie sa alegeti minum un raspuns!
Trebuie sa alegeti un raspuns!
Camp obligatoriu!

26 useri au trimis feedback

EUR
EUR: 4.9758 RON
0.00070
USD
USD: 4.6438 RON
-0.00650
GBP
GBP: 5.82 RON
-0.01820
HUF
HUF: 1.269 RON
-0.00280
BGN
BGN: 2.5441 RON
0.00030
CHF
CHF: 5.0948 RON
-0.01160
Convertor valutar

Rezultat: ---