Politic

Nicolae Ciucă subliniază importanța unității și combaterea extremismului în cadrul Congresului PPE

schedule 06 mar. 2024, 16:25

Nicolae Ciucă subliniază importanța unității și combaterea extremismului în cadrul Congresului PPE
LCV / Shutterstock
Liderul PNL, Nicolae Ciucă, a pledat la Congresul PPE pentru combaterea extremismului și unitate în UE, subliniind riscul destabilizării.

Președintele Partidului Național Liberal (PNL), Nicolae Ciucă, a evidențiat miercuri, în cadrul Congresului Partidului Popular European (PPE), necesitatea de a combate extremismul și de a menține unitatea în Uniunea Europeană (UE). În discursul său, Ciucă a accentuat că pericolul destabilizării UE este mai mare ca niciodată, fiind alimentat de partidele extremiste și populiste. Acesta a îndemnat la concentrarea eforturilor și resurselor pentru a contracara mișcările anti-europene în perspectiva viitoarelor alegeri.

Liderul PNL a subliniat că este esențial să se protejeze valorile europene și să se păstreze ordinea democratică, menționând că PPE trebuie să rămână un partid al soluțiilor pragmatice, care să răspundă nevoilor cetățenilor. Ciucă a afirmat că PNL își reconfirmă angajamentul pro-european și că politica liberală este în concordanță cu vocația națională și europeană a partidului.

În plus, Ciucă a vorbit despre importanța unei politici oneste și a câștigării încrederii cetățenilor, fără a oferi speranțe false. Acesta a subliniat că guvernarea liberală și coaliția actuală au adus beneficii materiale semnificative pentru România, inclusiv în sectoare precum agricultura, și a încurajat evitarea unei politici a urii, promovând în schimb o abordare constructivă.

SONDAJ

Folosiți variantele de round-up și cashback ca să economisiți bani?

Da: 7 voturi
Nu: 19 voturi
Trebuie sa alegeti minum un raspuns!
Trebuie sa alegeti un raspuns!
Camp obligatoriu!

26 useri au trimis feedback

EUR
EUR: 4.9765 RON
-0.00020
USD
USD: 4.6373 RON
0.00130
GBP
GBP: 5.8018 RON
0.00490
HUF
HUF: 1.2662 RON
0.00090
BGN
BGN: 2.5444 RON
CHF
CHF: 5.0832 RON
0.00110
Convertor valutar

Rezultat: ---