Showbiz

Aroganța făcută de Sânziana Buruiană pentru a semăna cât mai mult cu Barbie. „Vreau ca în viitorul apropiat să...”

schedule 02 aug. 2023, 10:44

Sânziana Buruiană se numără printre primele vedete din showbizul românesc. A frapat publicul cu dezinvoltura sa când a ajuns în industrie și a rămas pentru că nu multe au renunțat la inhibiții păstrând și o decență în apariții. Dar iată că viața a a calibrat-o și din asistentă TV jucăușă a devenit mamă și femeie de casă. Totuși, nu a uitat de aroganțele făcute cândva. Pasionată de fashion, mai exact de ultimele tendințe în materie de modă, vedeta și-a vopsit autoturismul în culoarea roz, din dorința de a semăna cât mai mult cu Barbie, fenomen răspândit ca un virus la nivel național și internațional după apariția filmului cu același nume. 

Sânziana Buruiană, aroganță de zile mari, din dorința de a semăna cât mai mult cu Barbie

Sânzi, după cum era cunoscută în vremurile în care își botezase sânii „Sânzi” și „Ana”, a mărturisit că nu vrea să se oprească aici în ceea ce privește culoarea roz, ba chiar vrea să-și vopsească și casa astfel, iar dorințele sale nu se opresc aici. În viitor, are în plan să organizeze și evenimente pentru copii, toate în această culoare. 

„Mi-am vopsit, recent, mașina în culoarea roz. Vreau ca în viitorul apropiat să îmi vopsesc și casa în roz, plus că îmi doresc să fac și evenimente care să fie toate roz pentru copii. Vreau să fie totul BARBIE! Acum trebuie să fac rost de totul roz și să mă apuc de treabă.
La evenimentele pe care doresc să le organizez, vreau ca totul să fie roz pentru fetițe. Și mă gândeam ca petrecerile pentru ele să fie la spa cu hălățele roz. Pe lângă asta, îmi doresc să fac și ateliere de creație, să facă fetițele păpuși Barbie tot roz. De asemenea, ele vor fi duse la locație cu mașina, tot roz. Așa am în plan în viitorul apropiat. Acum sper să îmi iasă”, a declarat, Sânziana Buruiană, pentru Click!

Sânziana Buruiană este căsătorită cu fostul fotbalist Nicolae Zuluf, alături de care au două fete. Cei doi au o căsnicie pe care o țin departe de lumina reflectoarelor. Primii ani după ce a venit pe lume prima lor fiică, Sânziana Buruiană s-a dedicat creșterii micuței și a renunțat la aparițiile televizate.

A revenit pe ecrane în România, apărând în cadrul reality show-ului „Mămici de pitici cu lipici”, apoi a primit o ofertă din partea vecinilor unguri de a prezenta Teleshopping, propunere pe care a acceptat-o și care a făcut-o să se mute acolo împreună cu fetele sale pentru o perioadă de timp. 

SONDAJ

Folosiți variantele de round-up și cashback ca să economisiți bani?

Da: 7 voturi
Nu: 19 voturi
Trebuie sa alegeti minum un raspuns!
Trebuie sa alegeti un raspuns!
Camp obligatoriu!

26 useri au trimis feedback

EUR
EUR: 4.9765 RON
-0.00020
USD
USD: 4.6373 RON
0.00130
GBP
GBP: 5.8018 RON
0.00490
HUF
HUF: 1.2662 RON
0.00090
BGN
BGN: 2.5444 RON
CHF
CHF: 5.0832 RON
0.00110
Convertor valutar

Rezultat: ---