Externe

Rusia, amenințare directă la adresa României. Un propagandist rus: „I-aș bombarda pe români. Au început să fie foarte aroganți”

schedule 16 nov. 2023, 10:16

Rusia, amenințare directă la adresa României. Un propagandist rus: „I-aș bombarda pe români. Au început să fie foarte aroganți”
Foto: @Svitlan66621180/Twitter

Rusia a amenințat direct, din nou, România. Un propagandist rus, invitat la televiziunea națională, a spus că ar ataca bazele militare românești, din cauză că „românii au devenit prea aroganți”. În vară, chiar moderatorul emisiunii afirma că țara noastră ar trebui atacată cu arme nucleare tactice. 

Un propagandist rus a amenințat la TV că ar bombarda bazele militare din România

„Nu aş bombarda Polonia acum, trebuie să mai negociem cu ei. I-aş bombarda pe români. Ştiţi de ce? Au început să fie foarte aroganți. Românii, evident, au început să se comporte arogant. Pe români i-aș învăța o lecție”, a declarat Dmitri Evstafiev, politolog.
„Nu i-aș bombarda cum este bombardată Gaza, ar trebui să o facem mai ușor, nu e nevoie să o facem ca în Gaza. Câteva baze militare românești aș bombarda. Bazele folosite pentru provizii militare, armament și așa mai departe”, a mai spus propagandistul Kremlinului.
Solovyov’s regular guest, “political scientist” Dmitry Evstafiev calls for bombing Romania #RussiaPropaganda pic.twitter.com/By2tcULT09
— Svitlana Bzhalava🇺🇦🇮🇱 (@Svitlan66621180) November 14, 2023

Și „păpușa lui Putin” a cerut la TV ca Rusia să atace România

În iulie 2023, Olga Skabeieva, prezentatoare cunoscută drept „păpușa de fier” a președintelui rus Vladimir Putin, a cerut, la TV, lovirea unor state NATO, inclusiv România, pentru a ajuta Ucraina să își exporte cerealele prin propriile ape teritoriale. 

Ea a spus direct că Rusia ar trebui să atace Turcia sau măcar România și Bulgaria. 

Foto: Captura Russian Media Monitor

Olga Skabeieva: „Suntem gata să mergem la război împotriva Turciei? Pentru că mai este și Erdogan care pretinde supremația pe Marea Neagră”.

Invitat: „Olga, nu vom ajunge la război cu Turcia.” 

Invitat: „Și Bulgaria, România?” 

Invitat: „Bulgaria și România reprezintă doar baze NATO. În Bulgaria, cetățenii noștri ocupă întreaga coastă, vor ajunge să arate de toate. Nu e nicio problemă acolo, nu sunt puterile cu care ar merita să începem să ne jucăm.” 

Olga Skabeieva: „Măcar să tragem?” 

Invitat: „O să tragem, dar mai întâi trebuie să terminăm cu Ucraina. Vom trage, vom trage... Bosfor și Dardanele.”

SONDAJ

Folosiți variantele de round-up și cashback ca să economisiți bani?

Da: 7 voturi
Nu: 19 voturi
Trebuie sa alegeti minum un raspuns!
Trebuie sa alegeti un raspuns!
Camp obligatoriu!

26 useri au trimis feedback

EUR
EUR: 4.9759 RON
-0.00010
USD
USD: 4.6361 RON
0.00770
GBP
GBP: 5.8194 RON
0.00060
HUF
HUF: 1.2736 RON
-0.00460
BGN
BGN: 2.5441 RON
CHF
CHF: 5.0891 RON
0.00570
Convertor valutar

Rezultat: ---