Showbiz

De ce a plâns Gina Pistol la nuntă. Soția lui Smiley și-a deschis inima în fața fanilor: „Ca-n telenovele”

schedule 01 iun. 2023, 09:00

De ce a plâns Gina Pistol la nuntă. Soția lui Smiley și-a deschis inima în fața fanilor: „Ca-n telenovele”
Sursa foto: YouTube VEDETE NEWS

Ziua nunții oricărei femei este una care ar trebui să îi aducă în suflet numai fericire, dar cu toate acestea, multe doamne și domnișoare încep să plângă în ziua marelui eveniment, iar acest lucru a fost valabil și în cazul Ginei Pistol. Iată de ce a plâns soția lui Smiley, la cununia religioasă!

De ce a plâns Gina Pistol la nunta cu Smiley

Smiley și Gina Pistol au făcut, la finalul primăverii, atât cununia civilă, cât și cununia religioasă. După ce au pășit împreună în fața ofițerului de stare civilă, dar și în fața altarului, aceștia s-au bucurat și de o petrecere de zile mari, cu mulți invitați, unde disctracția a ținut până în zori.

Deși înainte de eveniment, prezentatoarea de la Chefi la cuțite nu avea deloc emoții, deoarece nici nu a avut timp pentru asta fiind ocupată cu pregătările, acestea au început și ele să își facă apariția ușor, ușor. Cel mai emoționant moment al zilei a fost cel de la biserică pe care cei doi l-au ținut departe de ochii curioșilor, fiind de părere că acela a fost și cel mai important dintre toate. Pe partenera de viață a lui Smiley au copleșit-o toate lucrurile care s-au întâmplat și chiar a început să plângă, dar mai apoi le-a spus fanilor curioșilor, de pe rețelele sociale, de ce anume s-a întâmplat lucrul acesta.

Gina Pistol a început prin a vorbi despre prezența tatălui ei la eveniment. Vedeta a apreciat că părintele ei a dorit să îi fie alături într-un moment atât de important pentru ea și pentru familia sa, dar a zis clar că nu a fost un moment ca în telenovele, iar ea a plâns la cununia religioasă nu pentru că el a fost fost acolo, ci pentru că sluba religioasă a avut o încărcătură emoțională foarte mare, iar momentul în care a început să cânte corul a fost cel care a copleșit-o cu adevărat. A simțit că au coborât îngerii din cer la nunta lor, iar asta explică și lacrimile pe care le-a vărsat.

” (…) Tatăl meu, cu care am o relație civilizată, l-am invitat inclusiv la botezul fiicei mele și a ales să vină și la cununia civilă și la cununia religioasă, ceea ce am apreciat, dar nu s-a tolănit nimeni pe jos ca-n telenovele… Vai, tata, fiica mea! NU a fost așa (…)
Eu am plâns la cununia religioasă pentru că slujba a avut așa o încărcătură faină, nu știu, m-a emoționat pe mine și am avut cor care când a început să cânte atât de frumos… coborâseră niște îngeri din cer, nu știu, momentul în sine m-a emoționat”, a zis Gina Pistol, în media online.

De asemenea, Smiley a lipsit pentru 20 de minute de la nuntă, iar el a explicat și de ce s-a întâmplat lucrul acesta. Josephine l-a rugat ceva, iar pentru că de obicei aceasta apelează la mama sa, el nu poate să o refuze.

”N-am cum să-i refuz ceva fiicei mele. De cele mai multe ori se duce la mama ei, iar când vine la mine și-mi cere ajutorul, las orice, merg și-n mâini ”, a declarat Smiley, pentru Pro TV.


SONDAJ

Folosiți variantele de round-up și cashback ca să economisiți bani?

Da: 7 voturi
Nu: 19 voturi
Trebuie sa alegeti minum un raspuns!
Trebuie sa alegeti un raspuns!
Camp obligatoriu!

26 useri au trimis feedback

EUR
EUR: 4.9763 RON
-0.00020
USD
USD: 4.6386 RON
0.01810
GBP
GBP: 5.8067 RON
-0.01890
HUF
HUF: 1.2671 RON
-0.00220
BGN
BGN: 2.5444 RON
-0.00020
CHF
CHF: 5.0843 RON
0.00950
Convertor valutar

Rezultat: ---