Showbiz

Pepe și Raluca Pastramă, împreună pentru fetițele lor. Cum s-au fotografiat cei doi foști soți după 3 ani de la divorț: „Felicitări, iubirea mea”

schedule 12 iun. 2023, 13:17

Pepe și Raluca Patramă au divorțat în urmă cu 3 ani, însă au rămas în relații bune după separare. Cei doi vor fi legați toată viața prin fiicele pe care le au împreună, Rosa și Maria, iar recent s-au întâlnit pentru a le fi alături fetelor.

Pepe și Raluca Pastramă au divorțat în urmă cu 3 ani de zile, iar fiecare și-a refăcut rapid viața. Acum, amândoi au o altă relație și câte un copil, însă acest lucru nu înseamnă că nu au rămas prieteni. Ei le sunt alături celor două fiice pe care le au împreună, Rosa și Maria, și vor fi întotdeauna gata să le sprijine și să le susțină pe micuțe.

Recent, Pepe și Raluca au participat la un eveniment important din familia lor, mai exact, Maria a terminat clasa a IV-a. Deși sunt divorțați, artistul și Raluca au fost alături de fiica lor cea mare și au făcut poze, pe care ulterior le-au postat pe Instagram.

„Felicitări, iubirea mea”, a scris Pepe pe social media, în dreptul imaginii cu Maria. La fel cum a procedat și fosta lui soție, Raluca: „La revedere clasa a IV-a. Felicitări, prințesa mea!”.

Pepe și Raluca Patramă, pe drumuri separate

La patru luni de la divorțul cu Raluca, Pepe a mărturisit faptul că nu și-a dorit această separare, însă decizia îi aparține Ralucăi.

„Raluca a pus punct. Cumva, viața mea de acum este suma tuturor întâmplărilor din viața mea. Am înțeles ceva din fiecare etapă a vieții mele. Nu mi-aș fi dorit să divorțez. Acum, de Raluca, nu de Oana”, a povestit Pepe la Antena Stars.

Citește continuarea pe Kudika.ro.

SONDAJ

Folosiți variantele de round-up și cashback ca să economisiți bani?

Da: 9 voturi
Nu: 19 voturi
Trebuie sa alegeti minum un raspuns!
Trebuie sa alegeti un raspuns!
Camp obligatoriu!

28 useri au trimis feedback

EUR
EUR: 4.9746 RON
0.00020
USD
USD: 4.5756 RON
0.00210
GBP
GBP: 5.8203 RON
-0.00560
HUF
HUF: 1.2905 RON
-0.00250
BGN
BGN: 2.5434 RON
0.00010
CHF
CHF: 5.0327 RON
0.00430
Convertor valutar

Rezultat: ---