Showbiz

De ce preferă Alexandra Stan să stea în chirie: „Și anul trecut am vrut să-mi cumpăr apartament”

schedule 11 oct. 2023, 11:52

De ce preferă Alexandra Stan să stea în chirie: „Și anul trecut am vrut să-mi cumpăr apartament”
Sursa foto: Instagram Alexandra Stan

Alexandra Stan stă în chirie, deși își permite să își achiziționeze un apartament. Ce a declarat artista pe marginea acestui subiect!

De ce preferă Alexandra Stan să stea în chirie

Alexandra Stan nu duce lipsă de bani, dar cu toate acestea, vedeta nu și-a cumpărat o casă doar a sa, ci a preferat mereu să stea în chirie. Multă lume s-a întrebat de ce se întâmplă lucrurile în felul acesta, iar blondina a lămurit situația după foarte mult timp. Ei bine, artista este foarte ocupată, are concerte peste tot în lume și lansează piesă după piesă, așa că a fost nevoită să lase alte lucruri pe al doilea plan.

Duce, așadar, o viață la care multe alte persoane de vârsta ei nici măcar nu îndrăznesc să viseze. Alexandra Stan preferă, în ciuda faptului că își permite, să stea în chirie și chiar ea a afirmat că nu se simte deloc pregătită pentru a face marele pas.

„Nu, nu l-am cumpărat. Stau cu chirie deocamdată”, a declarat Alexandra Stan, pentru unica.ro.

Cântăreața a încercat de mai multe ori să își cumpere un apartament și s-a întâmplat asta chiar și anul trecut, s-a interesat și și-a dat seama că piața este într-o continuă schimbare, iar ea este mai mult pe drumuri și crede că nu merită să facă o asemenea investiție. Oamenii din jurul ei au sfătuit-o mereu că ar fi mai bine să cumpere, nu să închirieze, dar ea nu este convinsă în totalitate că își dorește cu adevărat.



De asemenea, este genul de persoană care se plictisește repede într-un loc și s-a mutat de patru ori în doar trei ani, fiindcă că pur și simplu își dorea altceva. Nu este pregătită să aibă o casă, pentru că a văzut la ai ei cât de greu este, așa că preferă să mai aștepte.

„Și anul trecut am vrut să-mi cumpăr apartament. M-am interesat, dar nu știu ce să zic, că piața în momentul de față e în continuă schimbare și cum se construiesc o grămadă…. și mă tot gândesc că la cât de mult mă mut eu și cât de mult plec, chiar are sens? Bine că într-adevăr, dacă te gândești la partea financiară, am oameni care mă sfătuiesc că mai bine să cumpăr, să îl închiriez.
Adică, nu știu, eu mă plictisesc foarte repede, eu m-am mutat în patru ani de trei ori, că mă plictisesc. Vreau altceva, nu știu ce mi-aș dori… mai degrabă o casă. Și mă gândesc. Dar nu sunt pregătită pentru casă, adică văd la ai mei ce înseamnă să ai casă, deci nu”, a mai zis ea.

SONDAJ

Folosiți variantele de round-up și cashback ca să economisiți bani?

Da: 7 voturi
Nu: 19 voturi
Trebuie sa alegeti minum un raspuns!
Trebuie sa alegeti un raspuns!
Camp obligatoriu!

26 useri au trimis feedback

EUR
EUR: 4.9759 RON
-0.00010
USD
USD: 4.6361 RON
0.00770
GBP
GBP: 5.8194 RON
0.00060
HUF
HUF: 1.2736 RON
-0.00460
BGN
BGN: 2.5441 RON
CHF
CHF: 5.0891 RON
0.00570
Convertor valutar

Rezultat: ---