Showbiz

Alexandra Stan, adevărul despre presupusa relație cu George Pușcaș. Sunt sau nu împreună cei doi

schedule 13 iul. 2023, 13:19

Alexandra Stan, adevărul despre presupusa relație cu George Pușcaș. Sunt sau nu împreună cei doi
Sursa foto: Instagram Alexandra Stan

Despre Alexandra Stan și despre George Pușcaș s-a spus că ar forma un cuplu, dar până la momentul actual când artista a decis să lămurească situația, niciunul dintre ei nu a vorbit despre acest subiect. Care este adevărul!

Alexandra Stan, adevărul despre presupusa relație cu George Pușcaș

Alexandra Stan se numără printre cele mai cunoscute cântărețe de la noi din țară, dar este știut și faptul că are un succes imens și în afara țării. Cântăreața a susținut zeci de concerte peste hotare, unde mii de oameni au venit să o vadă și să-i cânte versurile, iar pentru toate lucrurile frumoase din viața sa nu poate decât să fie recunoscătoare și nimic mai mult.

În ceea ce privește viața privată, vedeta a fost mereu sinceră cu fanii ei, le-a vorbit mereu despre lucrurile frumoase care i s-au întâmplat, dar și despre fostele sale relații. Recent, a fost surprinsă în compania lui George Pușcaș, iar imediat după aceea au început să apară zvonuri conform cărora cei doi ar forma un cuplu, lucru total neadevărat după spusele ei. Având în vedere că lumea a început să discute tot mai des pe marginea acestui subiect, ea a clarificat situația și le-a explicat curioșilor faptul că dacă doi oameni stau la aceeași masă, nu înseamnă că și formează un cuplu.



„Dacă mergi într-o vacanță cu niște oameni și sunt mai mulți oameni la o masă, nu înseamnă că ești cu unul din ei. Voi mă cunoașteți pe mine, eu sunt foarte sinceră. Dacă aveam o relație, eu eram prima care ieșea în față și ziceam”, a declarat Alexandra Stan, pentru Antena Stars.

Mai apoi, a dorit să le amintească faptul că ori de câte ori au fost schimbări în viața sa, le-a vorbit despre acestea, așa că nu ar fi cazul nici de data aceasta să tragă concluzii mult prea devreme. Alexandra Stan a pus deja ochii pe un băiat, care este mult prea departe de ea și cum nu crede în relațiile la distanță, preferă să fie doar o relație de prietenie între ei și nimic mai mult. Cel mai important este că el se poate baza pe artistă la orice oră din zi și din noapte, iar ea va fi acolo pentru el.

Acum nu, adică iubesc așa, mai am un crush, să zicem, mai vorbesc. De exemplu, băiatul ăsta despre care am făcut piesa, Bobo. Am o relație așa, la distanță, de soulmate și atât cu el, dar fiecare e liber, adică suntem liberi. Nu, nu funcționează (n.r. o relație la distanță), tocmai de asta, e doar o chestie așa de soulmate și atât. El înseamnă ceva pentru mine și știe că sunt aici oricând poate el și vrea să mă sune. Eu sunt aici pentru el, îl ajut cu tot ce pot, la fel și el. În fața mea poate să fie el cu adevărat, nu trebuie să aibă vreo mască sau ceva, dar nu are cum să funcționeze din punct de vedere al unei familii, de exemplu. Dacă vrei să îți faci o familie, sunt de părere că trebuie să ai un om care să se dedice. Și tu la fel, să te dedici. Nu ai cum să ai o relație la distanță, e foarte greu”, a mai zis ea, potrivit cancan.ro.


SONDAJ

Folosiți variantele de round-up și cashback ca să economisiți bani?

Da: 7 voturi
Nu: 19 voturi
Trebuie sa alegeti minum un raspuns!
Trebuie sa alegeti un raspuns!
Camp obligatoriu!

26 useri au trimis feedback

EUR
EUR: 4.9759 RON
-0.00010
USD
USD: 4.6361 RON
0.00770
GBP
GBP: 5.8194 RON
0.00060
HUF
HUF: 1.2736 RON
-0.00460
BGN
BGN: 2.5441 RON
CHF
CHF: 5.0891 RON
0.00570
Convertor valutar

Rezultat: ---