Horoscop

Top 3 zodii care preferă să fie singure decât să sufere din dragoste

schedule 09 aug. 2023, 12:05

Top 3 zodii care preferă să fie singure decât să sufere din dragoste
Foto: Shutterstock

Ele sunt zodiile care mai degrabă preferă să fie singure decât să sufere din dragoste. Cu o inimă mare și un suflet sensibil, se îndrăgostesc cu ușurință deoarece văd doar ce este frumos în oameni și, de cele mai multe ori ajung să fie rănite și să sufere enorm. 

Cu toții știm ce înseamnă să ai inima frântă. Să suferi din dragoste. Nimeni nu vrea să fie respins. Nimeni nu vrea să simtă că nu este iubit. Cu toate acestea, nu poți permite fricii tale de durere să te împiedice să îți urmezi vocea inimii și să faci ce îți șoptește sufletul. Sunt, totuși, câteva zodii care dau tot și un pic în relațiile de iubire și trec cu greu peste o despărțire. Din acest motiv ele preferă mai mult să fie singure decât să sufere din dragoste. Iată care sunt aceste zodii:

Horoscop Taur

Draga mea Taur, cu cel mai frumos suflet... tu preferi să fii singură decât să riști că cineva să îți frângă inima... pentru că, pentru moment, tu te simți foarte bine așa cum ești acum - singură. Cu toate acestea, odată ce renunți la toate zidurile pe care le-ai construit în jurul tău și începi să te atașezi de cineva special, nu îți mai poți imagina viața fără el. De aceea ești atât de speriată să mai lași pe cineva să se apropie de tine și să îi oferi inima ta.

Nu vrei să ajungi să fii cea căreia îi pasă mai mult, cea care încearcă de fiecare dată, cea care face tot ce poate pentru ca relația să funcționeze în timp ce el abia ridică un deget.

În mintea ta, este mai ușor să fii singură și să ratezi iubirea adevărată decât să experimentezi o nouă relație - cel mai probabil de scurtă durată - și apoi să suferi.

Sfatul Universului pentru tine: nu orice relație se termină cu durere. Nu orice relație este toxică. Nu orice persoană este menită să te rănească. Și, chiar și așa - chiar dacă relația se termină, uneori experiența merită trăită deoarece ceea ce înveți este de neînlocuit.

Horoscop Scorpion

Draga mea născută în zodia Scorpion, tu preferi să fii singură decât să riști să ai inima frântă pentru că ai trecut prin mult prea multe experiențe dificile în iubire încât simți că nu mai poți duce încă o altă despărțire.

Din cauza tuturor lucrurilor întâmplate în trecut, ai ajuns la concluzia că toți bărbații te vor răni în cele din urmă, motiv pentru care preferi să fii tu cea care iese mai repede pe ușă decât să aștepți să iasă el într-o bună zi. Da, tu chiar vrei să deții controlul înainte ca altcineva să îl dețină.

Sfatul Universului pentru tine: amintește-ți că nu toată lumea te va răni așa cum te-au rănit oamenii din trecutul tău. Unele suflete sunt permanente în viața ta - iar sufletul tău pereche este unul dintre acestea. El te va respectă, te va face fericită, te va pune pe primul loc și va dori să îți ofere tot ce este mai frumos în această lume. Însă, dacă nu îl lași să intre în viața ta, nu vei avea niciodată ocazia să experimentezi iubirea adevărată.

Citește continuarea pe Kudika.ro.

SONDAJ

Folosiți variantele de round-up și cashback ca să economisiți bani?

Da: 7 voturi
Nu: 19 voturi
Trebuie sa alegeti minum un raspuns!
Trebuie sa alegeti un raspuns!
Camp obligatoriu!

26 useri au trimis feedback

EUR
EUR: 4.9765 RON
-0.00020
USD
USD: 4.6373 RON
0.00130
GBP
GBP: 5.8018 RON
0.00490
HUF
HUF: 1.2662 RON
0.00090
BGN
BGN: 2.5444 RON
CHF
CHF: 5.0832 RON
0.00110
Convertor valutar

Rezultat: ---