Showbiz

Alexandra Stan, despre întemeierea unei familii. Cum trebuie să fie alesul: „Nu e așa o mare șmecherie să te măriți”

schedule 18 apr. 2023, 08:19

Alexandra Stan, despre întemeierea unei familii. Cum trebuie să fie alesul: „Nu e așa o mare șmecherie să te măriți”
Sursa foto: YouTube theXclusive

Recent, Alexandra Stan a fost invitată în cadrul emisiunii pe care colega sa de breaslă, Alexandra Ungureanu, o moderează pe YouTube, dar și pe Kanal D2, unde și-a deschis inima și a vorbit despre fostele sale relații, dar și despre care este părerea sa despre căsătorie.

Alexandra Stan, declarații sincere despre întemeierea unei familii

Alexandra Stan este o artistă cunoscută și îndrăgită atât peste hotare, cât și la noi în țară. Aproape că nu există român care să nu fi ascultat măcar o dată una dintre piesele sale. Are o carieră de succes, iar acesta nu mai este un secret pentru nimeni, dar nu și o viață personală prea simplă. Blondina a trecut prin tot felul de situații complicate din cauza bărbaților pe care i-a iubit și cu care a format un cuplu, dar nu a refuzat niciodată să discute pe marginea acestui subiect.

Invitată în emisiunea pe care o moderează Alexandra Ungureanu, ea a decis să discute, într-un anumit punct, despre faptul că a fost căsătorită timp de câteva luni cu un bărbat despre care credea cu tărie că este alesul inimii. Scurta căsnicie pe care a avut-o a reușit să o învețe multe lucruri, inclusiv faptul că a fi căsătorit nu este neapărat o realizare în viață, cel mai important fiind să găsești pe cineva cu care să fii, cu care să ai o familie.

"Nu e așa o mare șmecherie să te măriți. Este mai important să găsești pe cineva cu care să fii. Adică e mai greu să ai o familie decât să te măriți. Este foarte greu să ai o relație în zilele noastre, dar să ai o familie(...) trebuie oricând să faci sacrificii, ori că suferi tu ca bărbat, ori că suferi tu ca femeie că trebuie să te mai sacrifici, să stai cu copiii și nu mai ai timp pentru tine", a declarat Alexandra Stan, în cadrul emisiunii „Duet cu Alexandra Ungureanu”.

De asemenea, crede că este foarte greu să ai o relație în zilele noastre, dar mai ales să ai o familie, pentru că este nevoie de multe sacrificii, iar unul dintre ei va suferi mai mult. Alexandra Stan a mai zis și că, din punctul ei de vederea, cea mai importantă este sinceritatea, dar și comunicarea dintre ei parteneri are un loc special, deoarece în absența acesteia, nimic nu se poate realiza cu adevărat.


„Sinceritatea. Bărbații, noi îi iubim, că sunt niște drăguți, dar, uneori, nu vreau să denigrăm bărbații, că eu nu sunt genul ăla de feministă, dar chiar există multe prejudecăți. Bărbații, de multe ori, cel puțin cei cu care am fost eu în relație, nu pot înțelege abilitatea unei femei de a înțelege. Prin comunicare, noi avem o abilitate foarte mare de a înțelege, pentru că, deși noi suntem niște vulcanice și avem nervi, nou, de fapt, putem să ne controlăm, dacă avem o comunicare așa cum trebuie”, a mai zis ea.



SONDAJ

Folosiți variantele de round-up și cashback ca să economisiți bani?

Da: 7 voturi
Nu: 19 voturi
Trebuie sa alegeti minum un raspuns!
Trebuie sa alegeti un raspuns!
Camp obligatoriu!

26 useri au trimis feedback

EUR
EUR: 4.9759 RON
-0.00010
USD
USD: 4.6361 RON
0.00770
GBP
GBP: 5.8194 RON
0.00060
HUF
HUF: 1.2736 RON
-0.00460
BGN
BGN: 2.5441 RON
CHF
CHF: 5.0891 RON
0.00570
Convertor valutar

Rezultat: ---