Showbiz

Succesul i-a dat mari bătăi de cap. Alexandra Stan, despre lupta cu depresia: „Cea mai grea parte”

schedule 26 mai 2023, 10:39

Succesul i-a dat mari bătăi de cap. Alexandra Stan, despre lupta cu depresia: „Cea mai grea parte”
Sursa foto: Instagram Alexandra Stan

Alexandra Stan a simțit nevoia să își deschidă inima în fața tuturor oamenilor care își rup din timpul lor și îi urmăresc activitatea din mediul online. Aceasta a vorbit despre lupta cu depresia, a explicat de unde provine ea și a cui este vina, când un artist ajunge într-un asemenea punct din viața sa.

Succesul i-a dat mari bătăi de cap Alexandrei Stan

Alexandra Stan este una dintre cele mai de succes cântărețe de la noi din țară care, de asemenea, a făcut furori și peste hotare, motiv pentru care nu poate decât să fie mândră. Faptul că a rupt topurile muzicale și că a susținut concerte în fața a mii de oameni în afara țării nu i-a adus doar bucurie, ci și o mare povară. Tot succesul ei a venit la pachet și cu foarte multe responsabilități și neputând să le facă față a ajuns să se confrunte cu depresia. De curând, le-a vorbit fanilor despre acest aspect din viața sa, despre care în trecut nu a dat prea multe detalii.

După părerea sa, a avea o carieră muzicală fie în România, fie în orice altă țară este o adevărată provocare, pentru că fiecare artist trebuie să parcurgă niște pași importanți și să nu se piardă pe drum, indiferent de obstacolele care apar în cale. Totul pornește din copilărie, de când oamenii visează la ceea ce va urma să se întâmple în viața lor, iar după ce reușesc viața li se schimbă în totalitate, iar partea cea mai grea este legată și de faptul că oamenii din jur încep să aibă anumite așteptări de la persoana în cauză. I s-a întâmplat și ei la fel, iar acest lucru a determinat-o să discute în mediul online despre această situație.

„A avea o carieră în industria muzicală nu doar în România, cred că oriunde e valabil asta, este un mare challenge, o mare provocare, pentru că trebuie să înveți să stabilizezi fix așteptările pe care tu le ai de când ești un copil mic și visezi să ajungi ca cei pe care îi vei la televizor cu ce se întâmplă, de fapt, iar apoi mai vine și partea pe care eu am experimentat-o. După ce ai succes sau ai o traiectorie sus din punct de vedere al carierei, acolo vine cea mai grea parte, pentru că oamenii încep să aibă cele mai mari așteptări de la tine”, a povestit Alexandra Stan, pe Instagram.

Alexandra Stan nu s-a oprit aici cu declarațiile și le-a mai făcut fanilor o serie de dezvăluiri, fiind de părere că mulți nu au cum să înțeleagă ce este în sufletul unui artist, deoarece ei văd doar o mică parte din viața lor, mai exact ceea ce ei decid să le arate. De asemenea, a descris viața unui artist, în general, ca fiind un amalgam de sentimente, iar în cele mai multe dintre cazuri, eșecul unui artist nu este, după părerea cântăreței, doar artistului, ci mai degrabă al întregii echipe și are legătură cu piesele sau albumele care nu se ridică la nivelul așteptărilor.

„Cu asta m-am luptat eu foarte mult în ultimii ani, pentru că oamenii nu văd toată stările prin care noi trecem, ei nu văd că viața unui artist este un amalgam de sentimente, o combinație de oameni care trebuie să lucreze împreună și să fie armonioși. De multe ori, eșecul nu este doar al artistului, este al întregii echipe și presiunea vine atunci când ai un eșec sau când nu îți iese cu o piesă sau cu un album”, a mai zis cântăreața.

SONDAJ

Folosiți variantele de round-up și cashback ca să economisiți bani?

Da: 5 voturi
Nu: 13 voturi
Trebuie sa alegeti minum un raspuns!
Trebuie sa alegeti un raspuns!
Camp obligatoriu!

18 useri au trimis feedback

EUR
EUR: 4.973 RON
-0.00200
USD
USD: 4.6085 RON
-0.01930
GBP
GBP: 5.8167 RON
-0.02000
HUF
HUF: 1.2583 RON
0.00140
BGN
BGN: 2.5426 RON
-0.00100
CHF
CHF: 5.0914 RON
-0.02360
Convertor valutar

Rezultat: ---