Showbiz

Alexandra Stan taie și spânzură. Dezvăluiri sincere despre echipa sa: „Sunt alții milionari de pe urma mea”

schedule 13 nov. 2023, 08:33

Alexandra Stan taie și spânzură. Dezvăluiri sincere despre echipa sa: „Sunt alții milionari de pe urma mea”
Sursa foto: Insstagram Alexandra Stan

Alexandra Stan are o carieră de succes, dar are momente în care își dorește să fi făcut lucrurile într-un alt mod. Artista a acordat un interviu în care a vorbit inclusiv despre cei care au reușit să se îmbogățească de pe urma sa.

Alexandra Stan: „Sunt alții milionari de pe urma mea”

Alexandra Stan este o artistă cunoscută atât la noi, cât și peste hotare și se bucură că a reușit să ajungă la inimile atât de multor oameni, de-a lungul timpului. În același timp, are multe regrete legate de felul în care i-a lăsat pe ceilalți să profite de pe urma succesului său.

Întrebată dacă ar putea face altceva în viață ce anume ar face, răspunsul ei a fost unul clar și a fost legat de bani, pentru că din punctul ei de vedere este milionară în like-uri și vizualizări, deoarece alții au avut grijă să se îmbogățească de pe urma sa.

”Sunt (nr. milionară), dar în like-uri și vizualizări. Sunt alții milionari de pe urma mea. Îi pup…”, a declarat Alexandra Stan, pentru cancan.ro.

În ceea ce privește echipa pe care o are la momentul actual, vedeta este extrem de mulțumită. Alexandra Stan știe foarte bine că fără oamenii care îi sunt acum alături nu ar fi reușit să facă mare lucru, pentru că are momente în care nu știe să facă alegerile corecte, nici măcar când vine vorba despre piesele pe care urmează să le lanseze.

”Pe plan muzical merge bine, am colaborări care urmează să iasă și cu artiști din România și cu artiști din afară. Eu le lansez mai greu, că dacă nu simt o piesă, nu o lansez doar de dragul de a o lansa. Am multe piese nelansate, că nu le simt.”, a mai povestit artista.

Pe plan muzical, lucrurile îi merg destul de bine, după cum chiar blondina a mărturisit și urmează să scoată mai multe piese atât cu artiști de la noi din țară, cât și cu unii din afară cărora nu le-a dezvăluit numele.



”Cam așa mi se întâmplă cu toate piesele, că eu nu mi le aleg bine, le aleg după feeling, dar noroc că am și o echipă în spate și mai știu și ei ce prinde pe radio.”, a adăugat Alexandra Stan.

Toate experiențele neplăcute pe care le-a trăit au învățat-o cum să fie mai atentă la oamenii din jurul ei, dar și la intențiile pe care aceștia le au în ceea ce o privește. Mai mult de atât, îi este foarte greu să mai aibă încredere în persoanele care o înconjoară pe care le alege cu mare grijă, pentru a nu mai fi dezamăgită la fel ca în trecut, când singurul lucru pe care cei care făceau parte din echipa sa și-l doreau era acela de a face bani pe spatele său.

SONDAJ

Folosiți variantele de round-up și cashback ca să economisiți bani?

Da: 7 voturi
Nu: 19 voturi
Trebuie sa alegeti minum un raspuns!
Trebuie sa alegeti un raspuns!
Camp obligatoriu!

26 useri au trimis feedback

EUR
EUR: 4.9759 RON
-0.00010
USD
USD: 4.6361 RON
0.00770
GBP
GBP: 5.8194 RON
0.00060
HUF
HUF: 1.2736 RON
-0.00460
BGN
BGN: 2.5441 RON
CHF
CHF: 5.0891 RON
0.00570
Convertor valutar

Rezultat: ---