Horoscop

7 planete sunt în retrograd în aceste luni. Vor aduce furtuni cosmice

schedule 10 oct. 2023, 09:36

7 planete sunt în retrograd în aceste luni. Vor aduce furtuni cosmice
Foto: Shutterstock

Vă invităm să aflăm mai multe despre retrogradele acestei perioade și cum ne influențează viețile: 

Magie, eliberare, transformare, schimbare, scop divin. În această perioadă Cosmosul este foarte activ, aducând furtuni intense, vibrații înalte și puternice și transformări interioare ce ne vor aduce fericirea. O nouă viață, un nou destin, un nou scop.

Ce urmează în viața noastră este departe de ceea ce ne dorim noi să se întâmple. Oare putem face un pas în spate astfel încât să ne lăsăm purtați de planul divin?

Vă invităm să aflăm mai multe despre retrogradele acestei perioade și cum ne influențează viețile:

1. Pluto retrograd

Perioadă: 1 mai - 10 octombrie 2023

Acesta este primul retrograd cu Pluto în Vărsător și suntem îndemnați să ne concentrăm asupra transformărilor majore care ne afectează viitorul. Nu doar sperăm și visăm, ci acționăm datorită influenței lui Pluto asupra energiei noastre.

Traseul lui Pluto în retrograd ne împinge să acceptăm schimbarea pentru viitor și, dacă nu am făcut nimic până acum cu viețile noastre, să preluăm controlul asupra visurilor noastre și să începem un proces de transformare profundă. Aceasta poate fi o perioadă interesantă de transformare care să dureze chiar și 20 de ani... totul ține doar de noi.

Cele mai afectate semne zodiacale de Pluto retrograd: Scorpion, Capricorn și Vărsător

2. Saturn retrograd

Perioadă: 17 iunie - 4 noiembrie 2023

În anul 2023 Saturn este retrograd în întregime în zodia Pești, un nou semn pentru această planetă incredibilă. Saturn retrograd poate fi destul de karmic, însă și Peștii sunt un semn karmic, ceea ce înseamnă că toată această perioadă poate fi una extrem de intensă pentru noi toți. Nu suntem în ton doar cu energiile subtile din jurul nostru, însă devenim conștienți și de calea pe care ar trebui să fim.

Această perioadă este perfectă pentru eliberarea bagajelor karmice, a tuturor durerilor trecutului și a problemelor emoționale. Suntem îndemnați să explorăm adâncurile subconștientului nostru și să ne confruntăm cu umbrele care ne împiedică să trăim în momentul prezent și să fim fericiți cu adevărat. Această perioadă încurajează muncă interioară, terapia și practicile sprituale care facilitează vindecarea și eliberarea de tot ce a fost pentru a ne putea bucura cu adevărat de momentul prezent.

Cele mai afectate semne zodiacale de Saturn retrograd: Capricorn și Pești

3. Neptun retrograd

Perioadă: 30 iunie - 6 decembrie 2023

Neptun retrograd vine cu momente încărcate de nori negri și furtuni puternice din punct de vedere emoțional. Poate fi dificil să vedem ce este chiar în fața noastră și este posibil să nu gândim lucrurile suficient de atent. Cum și Saturn este în Pești în perioada în care Neptun este retrograd tot în Pești, energia karmică poate fi foarte intensă. Cu toții putem deveni mult mai conștienți de acest lucru și trebuie să ne pregătim sufletele pentru evenimente karmice, evoluții pe drumul destinului și întâlniri intense cu alte suflete.

Cu multă muncă din partea noastră putem avea câteva luni foarte interesante. Neptun retrograd ne invită să pătrundem în subconștientul nostru, să vindecăm rănile emoționale pe care le cărăm după noi din trecut și să ne eliberăm de toate atașamentele care ne împiedică creșterea spirituală. Făcând toate aceste lucruri reușim să ne realiniem visurile și aspirațiile noastre cu adevăratul nostru scop, deschizând astfel o cale către o viață cu adevărat autentică, în care să ne simțim împliniți și fericiți cu adevărat.

Cel mai afectat semn zodiacal de Neptun retrograd: Pești

4. Chiron retrograd

Perioadă: 23 iulie - 26 decembrie 2023

Chiron este vindecătorul rănit în astrologie, determinându-ne să arătăm rănile pe care le avem și, cel mai important, învățându-ne să ne vindecăm de ele și să creștem din punct de vedere emoțional și spiritual. Acum este un moment bun pentru a ne concentra asupra blocajelor de vindecare și creștere; trecutul nu mai există, prezentul este singurul care contează cu adevărat. Să lucrăm la noi înșine înainte de a ajută alți oameni.

Evenimentele din această perioadă vor smulge bandajele inimii dintr-o dată, oferindu-ne ocazia să lucrăm cu traumele noastre trecute și cu cele mai profunde răni.

Cel mai afectat semn zodiacal de Chiron retrograd: Berbec

5. Mercur retrograd

Perioadă: 23 august - 15 septembrie 2023

Mercur retrograd se întâmplă în zodia Fecioară, o zodie ce ne învață să ne îndreptăm atenția asupra lucrurilor pe care nu le-am rezolvat până acum, să fim atenți la modul în care gestionăm stresul și să învățăm să planificăm nu doar prezentul, ci și viitorul astfel încât să ne bucurăm de ceea ce urmează cu liniște în suflet și iubire în inima.

Cele mai afectate semne zodiacale de Mercur retrograd: Gemeni, Fecioară

6. Uranus retrograd

Perioadă: 28 august 2023 - 27 ianuarie 2024

Citește continuarea pe Kudika.ro.

SONDAJ

Folosiți variantele de round-up și cashback ca să economisiți bani?

Da: 13 voturi
Nu: 21 voturi
Trebuie sa alegeti minum un raspuns!
Trebuie sa alegeti un raspuns!
Camp obligatoriu!

34 useri au trimis feedback

EUR
EUR: 4.9737 RON
0.00120
USD
USD: 4.5689 RON
0.01840
GBP
GBP: 5.9158 RON
-0.01050
HUF
HUF: 1.2665 RON
-0.00390
BGN
BGN: 2.543 RON
0.00060
CHF
CHF: 5.0989 RON
0.00700
Convertor valutar

Rezultat: ---