Horoscop

Ceres în Săgetător. Cum influențează fiecare zodie acest asteroid folosit în astrologie

schedule 25 nov. 2023, 10:05

Ceres în Săgetător. Cum influențează fiecare zodie acest asteroid folosit în astrologie
Foto: Marc Ward/Shutterstock

Asteroidul Ceres intră in Săgetător pe 25 noiembrie 2023, unde va sta până pe 7 Februarie 2024. Se alătură Soarelui și planetei Marte în semnul Arcașului de Foc. Două zile mai târziu, celebrăm Luna Plină în Gemeni pe 27 noiembrie 2023. Deși este un astru de foarte multe ori ignorat, prezența sa alături de celelalte tranzituri active poate pune anumite note definitorii asupra vieții noastre, și mai ales influențează energiile perioadei de tranziție dintre ani.

Vom experimenta o perioadă încărcată de energiile semnului de foc, ceea ce va implica o dezvoltare bruscă, curiozitate exagerată, entuziasm peste măsură. Vom învăța prin călătoriile pe care le facem, prin dezbateri și experiențe neconvenționale.

Ceres este cel mai mare asteroid, NASA considerându-l planetă pitică, din centura de asteroizi dinte Marte și Jupiter. În astrologie, la fel ca zeița al cărui nume îl poartă, guvernează lumea naturală, ritmul anotimpurilor, feminitatea și fertilitatea, familia și este unul dintre cei mari 4 asteroizi, alături de Juno, Pallas și Vesta. Este imaginea romană a zeiței Demetra, mama Persefonei.

Reprezintă arhetipul Mamei Pământ și influențează complet relația noastră cu lumea materială. Temele pe care le aduce în prim-plan sunt iubirea necondițională, relațiile dintre copii și părinți și toate aspectele asociate cu devotamentul, atașamentul, sperarea, sacrificiul, pierderea sau durerea. Ceres este un simbol al pierderii și al reîntoarcerii, dezvăluind cu grijă cele mai profunde nevoi și griji ale noastre, dar și prioritățile de îngrijire.

Ceres în Săgetător ne aduce spațiul necesar să avem grijă de noi. Ne oferă semnalul că a sosit momentul în care ne putem oferi timp să facem exact ceea ce ne dorim și ceea ce ne face să ne simțim bine, fără să ne gândim la responsabilități și grijile de zi cu zi. Suntem mai îndrăzneți când cerem timp pentru noi înșine și găsim moduri noi să scăpăm de stresul acumulat de-a lungul anului. Ne extindem puțin orizontul și intrăm în 2024 cu o nouă energie. Ne oferim ajutorul prin gesturi mărețe și putem deveni chiar mentori foarte buni în următoarea perioadă.

Energiile lui Ceres se vor simți cel mai tare atunci când planetele majore vor tranzita zodia Săgetătorului: Soare (22 noiembrie-22 decembrie), Mercur (10 noiembrie-1 decembrie 2023), Venus (29 decembrie-23 ianuarie 2024) și Marte (24 noiembrie 2023-4 ianuarie 2024). La fel și în zilele în care Luna se va afla în Săgetător, precum Luna Nouă de pe 12 decembrie 2023.

Iată cum va fi afectată fiecare zodie în parte de Tranzitul lui Ceres în Săgetător în perioada 27 noiembrie 2023-7 februarie 2024.

Berbec

Acest tranzit te face să fii mult mai optimistă și fericită, iar gesturile cale și grija arătata celorlalți te vor face să te simți împlinită. Cauzele umanitare vor prezenta un interes mai mare pentru tine. Vei face câteva donații. În același timp, te vei deschide mai mult către lume, educație și călătorii. Sfaturile tale devin o resursă importantă pentru ceilalți.

Taur

Ești mult mai pasionată de grija pe care o porți altora și dorești să le arăți susținerea ta mai mult. De asemenea, și cei din jurul tău vor vrea să te ajute mai mult. Acest tranzit poate duce la apariția unor parteneriate benefice pentru ambele părți și la noi conexiuni care te vor ajuta să-ți îmbunătățești stilul de viață. O atenție deosebită asupra banilor va fi necesară și poți face eforturi să-ți transformi nevoile și dorințele în realitate.

Gemeni

Vrei să îi ajuți mai mult pe toți cei din viața ta și îți vei folosi resursele sau rețeaua socială pentru a face acest lucru. De exemplu, vei putea pune în legătură doi oameni pe care-i cunoști pentru o soluție în afaceri sau să îi recomanzi cuiva un meșter bun. Dacă ești singură, vei atrage persoane blânde și curioase, care vor dori să aibă grijă de nevoile și grijile tale. Un lucru pe care nu ai realizat până acum că îl vrei de la o relație. Trebuie să păstrezi totuși un echilibru între prioritizarea nevoilor tale și ale celorlalți.

Rac

Cu Ceres în Săgetător, te vei concentra pe lucrurile mici din viața de zi cu zi. Vei căuta să ai grijă de tine și de cei din jur prin schimbările mici pe care să le strecori în rutina zilnică. Ca de exemplu, să ai un buchet de flori proaspete mereu în sufragerie. Munca ta va deveni mult mai importantă și vei simți nevoia să te afli într-un mediu sănătos la locul de muncă, altfel productivitatea ta va scădea. De asemenea, îți vei concentra atenția și pe câteva mici investigații medicale.

Citește continuarea pe Kudika.ro.

SONDAJ

Folosiți variantele de round-up și cashback ca să economisiți bani?

Da: 13 voturi
Nu: 21 voturi
Trebuie sa alegeti minum un raspuns!
Trebuie sa alegeti un raspuns!
Camp obligatoriu!

34 useri au trimis feedback

EUR
EUR: 4.9737 RON
0.00120
USD
USD: 4.5689 RON
0.01840
GBP
GBP: 5.9158 RON
-0.01050
HUF
HUF: 1.2665 RON
-0.00390
BGN
BGN: 2.543 RON
0.00060
CHF
CHF: 5.0989 RON
0.00700
Convertor valutar

Rezultat: ---