Horoscop

Cele 12 greșeli sacre în funcție de zodia ta

schedule 04 oct. 2023, 13:37

Cele 12 greșeli sacre în funcție de zodia ta
AS Inc/Shutterstock

Descopera care este greseala sacra a zodiei tale conform astrologiei europene.

Uneori ne abatem de la adevarul astrologic si calea cea buna, ratacind pe carari care nu ne sunt tocmai prielnice din punct de vedere emotional, intelectual si spiritual. Gresim cu totii tocmai pentru a ne putea corecta ulterior. Descopera care este greseala sacra a zodiei tale conform astrologiei europene:

Berbec

Greseala sacra a Berbecului este aceea de a se lasa prada bravadei si fanfaronadei in detrimentul unei dorinte intrinseci de a straluci si a se face remarcat. Pacatul nu este dorinta, ci calea. Berbecul are tendinta de a o apuca pe carari gresite, fiind dispus uneori sa faca orice, chiar si sa calce peste cadavrele celorlalti, pentru a-si atinge scopurile sale pamantesti.

Taur

Greseala sacra a Taurului este aceea de a se lasa cu totul acaparat de latura materiala a vietii in detimentul aspectului spiritual. Taurul este atasat de ideea de confort si de trai bun, iar in goana sa dupa ele isi iroseste adesea toate resursele. De multe ori, isi da seama prea tarziu ca nu s-a bucurat la timpul potrivit de nimicurile frumoase si gratuite ale vietii.

Gemeni

Greseala sacra a nativilor Gemeni este aceea de a nu fi fideli lor insisi in sensul in care trateaza totul, chiar si propria persoana, cu diletantism. Pacatul lor in care cad adesea este superficialitatea. Aceasta greseala le aduce fericirea temporara, insa pe termen lung vor constata ca au lasat sa treaca pe langa ei insasi esenta vietii.

Rac

Greseala sacra a Racului este atasamentul, iar adeseori aceasta greseala merge mana in mana cu dependenta si suferinta. Pacatul pe care Racul il comite adesea tine de dificultatile pe care le intampina atunci cand vorba de a se afla pe cont propriu. Independenta totala ii provoaca frica, insa este o provocare a vietii pe care va trebui sa o accepte.

Leu

Greseala sacra a Leului este mandria puternica, mandrie care il duce de multe ori in punctul in care va provoca antipatii si conflicte cu cei din jurul sau. Egoul puternic, pacatul sau suprem, ii va jigni si ii va rani pe multi de-a lungul vietii sale. Lectia sa este aceea de a invata sa iubeasca si sa se iubeasca la un nivel echilibrat, potrivit Garbo.

Fecioara

Greseala sacra a Fecioarei este adusa de spiritul sau atat de critic. Acesta o determina sa vada intotdeauna greseli in ceea ce fac cei din jurul sau. Dorind sa atinga intotdeauna perfectiunea, lipsa de toleranta pe care o manifesta adesea o determina sa para o persoana rigida, inflexibila. Lectia vietii este ingaduinta. Iubirea de semeni o poate salva.

Balanta

In ciuda semnului sau care presupune armonie si echilibru, greseala sacra a Balantei este aceea de a se deda instabilitatii emotionale. Pacatul sau este acela de a permite celorlalti sa o raneasca, mai ales cand vine vorba de relatiile de iubire. Ii trebuie curaj pentru a se rupe din relatiile nepotrivite si un efort de vointa pentru a reusi. Fericirea vine mai ales atunci cand isi gasesti propriul echilibru emotional.

Scorpion

Greseala sacra a Scorpionului este aceea de a se deda intru totul firii sale pasionale, mergand chiar pana la metode precum manipulare sau razbunare daca situatia o cere. Pacatul sau este acela ca uneori, pentru a obtine ceea ce isi doreste, nu mai tine cont de nimeni si de nimic si pare a nu avea niciun fel de scrupule. Nedreptatea trezeste in el spiritul violentei.

Sagetator

Greseala sacra a Sagetatorului este aceea de a accepta provocari care sunt uneori peste capacitatile si puterile sale. Pacatul sau este risipirea energiei constructive de care dispune intr-un mod distructiv pentru el insusi. Este de multe ori nechibzuit si impulsiv, iar acest lucru ii poate cauza multiple neplaceri de-a lungul vietii.

Capricorn

Greseala sacra a Capricornului este adusa de firea sa puternica si acida si este reprezentata de felul in care incearca sa ii domine pe ceilalti. Capricornul are tendinta de a-si impune ideile si opiniile de multe ori intr-un mod absurd, dominant, fara a tine cont de opiniile si sentimentele celor din jur. Pacatul sau este acela de a nu putea empatiza de multe ori, nici chiar cu cei dragi.

Varsator

Greseala sacra a Varsatorului este conferita tocmai de gandirea sa progresista care il determina sa vada in orice un potential motiv de rebeliune, de nemultumire, de irascibilitate, de “ar trebuie sa fie altfel”. Pacatul Varsatorului este straduinta acestuia de a fi “diferit” de ceilalti chiar si atunci cand nu este. Energie pozitiva de obicei, atunci cand este folosita intr-o maniera negativa, aceasta atitudine se poate transforma cu usurinta intr-un puternic instrument de autotortura.

Pesti

Greseala sacra a Pestilor este aceea de a poza in victima, chiar si atunci cand nu este cazul. Nativul Pesti are o mare capacitate de empatie si ii place sa fie de ajutor celorlalti, insa in aceeasi masura se complace in situatii care ii aduc suferinta. Pacatul sau este acela de a se minti pe sine, spunandu-si ca suferinta este o normalitate si o constanta in viata omului. Nu stie sau nu vrea sa inteleaga ca fericirea este seninatate.

SONDAJ

Folosiți variantele de round-up și cashback ca să economisiți bani?

Da: 9 voturi
Nu: 19 voturi
Trebuie sa alegeti minum un raspuns!
Trebuie sa alegeti un raspuns!
Camp obligatoriu!

28 useri au trimis feedback

EUR
EUR: 4.9765 RON
-0.00090
USD
USD: 4.6156 RON
-0.00220
GBP
GBP: 5.7819 RON
0.00130
HUF
HUF: 1.2855 RON
-0.00310
BGN
BGN: 2.5444 RON
-0.00040
CHF
CHF: 5.0892 RON
0.00170
Convertor valutar

Rezultat: ---