Showbiz

Nimeni nu credea că se pricepe la așa ceva. Care este pasiunea ascunsă a lui Adi Mutu: „Mă relaxează”

schedule 29 mai 2023, 11:06

Nimeni nu credea că se pricepe la așa ceva. Care este pasiunea ascunsă a lui Adi Mutu: „Mă relaxează”
Sursa foto: YouTube DA BRAVO! by Mihai Bobonete

Despre Adi Mutu se știu multe lucruri fie ele bune, fie situate la polul opus, dar cert este că oricât de multe lucruri credeau că știu fanii despre el, acesta reușește să îi ia prin surprindere de fiecare dată. Într-un interviu pe care acesta l-a acordat recent a povestit care este pasiunea sa ascunsă. Nimeni nu ar fi crezut una ca asta.

Adi Mutu, despre pasiunea lui ascunsă

Toată lumea îl cunoaște pe Adrian Mutu, acesta având o carieră de ani buni în spate și fiind în atenția oamenilor în permanență, dar nimeni nu avea idee care este pasiunea sa ascunsă, care nu are deloc legătură cu fotbalul, dar care mai presus de toate îl ajută să se relaxeze. Aceste dezvăluiri au fost făcut în cadrul unui podcast unde antrenorul a acceptat de curând invitația.

EI bine, deși pare greu de crezut pentru fanii lui, Adi Mutu adoră să gătească, iar în podcast-ul cu pricina a povestit faptul că pe vremea când era în Emirate, a făcut sarmale, dar și ardei umpluți. Îi lipsea extrem de tare gustul mâncării de acasă, iar ori de câte ori simțea că îi este poftă, o suna pe mama lui, care îi explica toți pașii pe care trebuia să îi urmeze pentru a găti absolut tot ceea ce își dorea. Este și o formă de relaxare pentru el, dar nu gătește mereu preparate românești, ci și delicatese.

„Am făcut sarmale, am făcut ardei umpluți, asta când eram în Emirate. Când aveam poftă o sunam pe mama și stăteam cu ea la telefon. Îmi place să gătesc pentru că, în primul rând, mă relaxează. Am foarte multe cuțite, parcă aș fi bucătar. Fac creveți cu sos roșu. Știu să fac toate tipurile de paste, sosul este cel mai important. Știu să fac toate ciorbele. Ceea ce îmi place să fac cel mai mult și lumea a apreciat este mușchiul de vită wellington. Nu am un secret. Trebuie să ții carnea în frigider pentru a se răci. ”, a declarat Adi Mutu, într-un podcast, conform spynews.ro.

De asemenea, Adi Mutu a vorbit și despre relația pe care o are cu fiul lui, pe care a descris-o ca fiind una normală. Antrenorul a spus despre băiatul lui că deși are doar 21 de ani, este un băiat educat care muncește și care se maturizează ușor, ușor, căpătând mai multă experiență în ceea ce face. Tatăl lui crede, de asemenea, că devine și responsabil, ceea ce în mod clar nu s-a întâmplat până acum.

„Avem o relație normală, tensionată. Așa e între un tată de 44 de ani și un băiat de aproape 21. Nu sunt toate bune și frumoase. La 21 de ani mai face prostii ,nu o să stea la birou sau să fie ușă de biserică. Eu cred că e un băiat bine educat, noi avem o relație bună, e și el acum bărbățel și vede lucrurile din alte puncte de vedere. Acum se maturizează și capătă experiență, îl simt mai responsabil”, a mai zis el.

SONDAJ

Folosiți variantele de round-up și cashback ca să economisiți bani?

Da: 7 voturi
Nu: 19 voturi
Trebuie sa alegeti minum un raspuns!
Trebuie sa alegeti un raspuns!
Camp obligatoriu!

26 useri au trimis feedback

EUR
EUR: 4.9764 RON
-0.00050
USD
USD: 4.65 RON
-0.01390
GBP
GBP: 5.818 RON
0.00140
HUF
HUF: 1.2774 RON
-0.00380
BGN
BGN: 2.5444 RON
-0.00030
CHF
CHF: 5.0964 RON
-0.00730
Convertor valutar

Rezultat: ---