Showbiz

Maria Constantin, despre cununia religioasă. Ce s-a întâmplat în ziua evenimentului și a ascuns de ochii lumii: „Nimeni nu se uită, din păcate”

schedule 16 sept. 2023, 08:33

Maria Constantin, despre cununia religioasă. Ce s-a întâmplat în ziua evenimentului și a ascuns de ochii lumii: „Nimeni nu se uită, din păcate”
Sursa foto: Instagram Maria Constantin

Maria Constantina vorbit despre una dintre cele mai importante zile din viața sa și anume ziua nunții. Ce s-a întâmplat la cununia religioasă!

Maria Constantin, detalii despre cununia religioasă

Zilele trecute, Maria Constantin și Robert Stoica au ajuns împreună în fața altarului și și-a ujurat iubire veșnică în fața lui Dumnezeu și chiar dacă toată lumea vorbește despre nunta lor, puțini sunt cei care care știu cu adevărat ce s-a întâmplat acolo.

Ei bine, la câteva zile distanță, blondina a povestit câteva lucruri semnificative, dând de înțeles că atât ea, cât și soțul ei au pus un mare mare accent pe petrecerea pe care au organizat-o cu luni înainte, așa că au ignorat complet slujba de la biserică, despre care vedeta credea că este un moment care ar fi trebuit să fie păstrat doar pentru ei, așa că nici nu și-a dorit să filmeze partea aceea din zi, pentru că nimeni nu va primi imaginile mai târziu din punctul său de vedere, dar a ascultat sfaturile nașilor și au tras câteva cadre și de acolo, ca toată lumea să fie mulțumită.

"Adică am făcut cununia civilă și cea religioasă cu nici o săptămână înainte, am vrut să fim doar noi cu nașii și câțiva apropiați. Nu voiam să chem nici măcar fotograf și videograf. Am zis să fie pentru noi, pentru sufletul nostru pentru că de obicei majoritatea cuplurilor care își fac nunta și se filmează și în biserică și peste tot, dar eu consider că lucrurile acestea trebuie să le ții pentru tine.
Nimeni nu se uită, din păcate, la filmarea cu slujba. De obicei se pune, cel puțin jumătate de oră, accentul pe slujba religioasă numai că nu știu cât de important este ulterior să te uiți la o imagine(...) am vrut cumva să evit lucrul acesta, dar nașii au spus clar NU. Ne-au spus că este cel mai important eveniment din viața noastră și că trebuie să avem măcar câteva minute de acolo așa că am chemat băieții, am filmat câteva secvențe de acolo ca să le avem amintire, dar noi ne-am gândit foarte mult petrecere", a declarat Maria Constantin, conform wowbizro.ro.



În ceea ce privește schimbările din viața lor după marele eveniment, Maria Constantin a spus că acestea sunt unele inexistente, deoarece se simțeau foarte bine înainte și același lucru se întâmplă și acum, petrecerea fiind una dintre cele mai mari dorințe pe care le-au avut îndrăgostiții.n

"Nu știu dacă s-a schimbat ceva.. mă simt foarte bine și înainte mă simțeam foarte bine și acum mă simt foarte bine. Nu cred că un act pur și simplu poate schimba relația, asta sub nicio formă! Noi ne-am dorit foarte mult această petrecere, recunosc", a mai zis vedeta.

Deși și-a dorit să ascundă momentele de la biserică de ochii lumii, despre petrecerea de după și-a dorit ca toată lumea să afle și cel mai mult se bucură de faptul că a ieșit totul așa cum și-au propus și că mulți dintre invitații lor i-au sunat să le spună că a fost cea mai frumoasă nuntă din viața lor.

"Ne-am dorit foarte mult o petrecere organizată pentru noi, pentru sufletul nostru cu cei mai dragi artiști din cântec, cu cei mai iubiți artiști de noi și atunci am făcut așa o selecție. S-a făcut o listă foarte lungă așa că am zis ok, atunci înseamnă că trebuie să o ținem trei zile și trei nopți așa că am făcut cumva în așa fel în cât să prindem cele mai frumoase momente din viața noastră și într-adevăr toată lumea ne-a sunat a doua zi să ne spună că a fost cea mai frumoasă nuntă din viața lor", a mai adăugat Maria Constantin.

SONDAJ

Folosiți variantele de round-up și cashback ca să economisiți bani?

Da: 7 voturi
Nu: 19 voturi
Trebuie sa alegeti minum un raspuns!
Trebuie sa alegeti un raspuns!
Camp obligatoriu!

26 useri au trimis feedback

EUR
EUR: 4.9764 RON
-0.00050
USD
USD: 4.65 RON
-0.01390
GBP
GBP: 5.818 RON
0.00140
HUF
HUF: 1.2774 RON
-0.00380
BGN
BGN: 2.5444 RON
-0.00030
CHF
CHF: 5.0964 RON
-0.00730
Convertor valutar

Rezultat: ---