Showbiz

Maria Constantin, desființată de fani pentru că s-a măritat din nou. Artista le-a dat peste nas: „Am simțit multă răutate”

schedule 06 sept. 2023, 10:01

Maria Constantin, desființată de fani pentru că s-a măritat din nou. Artista le-a dat peste nas: „Am simțit multă răutate”
Sursa foto: YouTube WOWnews

Maria Constantin a fost luată la rost de către o parte dintre fanii săi, pentru că a decis să se mărite din nou. Nu a trecut prec mult timp și vedeta le-a dat replica gurilor rele.

Maria Constantin le-a dat replica răutăcioșilor

Maria Constantin are un trecut despre care, de cele mai multe ori, îi este greu să vorbească. Până să îl întâlnească pe actualul ei partener de viață, Robert Stoica, vedeta a avut parte de mai multe căsnicii eșuate din care a avut câte ceva de învățat. După ce și-a refăcut viața și a ajuns din nou în fața altarului, a fost dur criticată de către oamenii care o urmăresc, care au fost de părere că nu trebuia să facă din nou acest pas, având în vedere situațiile prin care a trecut, dar este convinsă că de data aceasta a ales bine.

Într-un interviu pe care artista l-a acordat recent, a vorbit și despre acest subiect sensibil și a spus clar că este pentru ultima dată când se mărită. A acceptat să facă nunta cu Robert Stoica, pentru că știe că el este bărbatul alături de care își va petrece restul vieții, în ciuda gurilor rele care au spus total altceva. Părerile altora nu o mai intereseasă, pentru că este foarte fericită și se simte bine cu ea însăși și consideră că lucrurile în viața sa nu ar mai fi mers atât de bine, dacă nu avea parte de acele experiențe, în urmă cu ceva vreme.

„Este pentru ultima oară când am făcut acest pas, dar sunt ferm convinsă că este cea mai bună alegere, pentru că altfel nu aș mai fi făcut încă o nuntă, categoric. Am mai văzut răutăcioșii care scriu a câta oară mă mărit. Voi vă dați seama că eu sunt atât de fericită și atât de bine cu mine, că oricum nu mă interesează și mă amuză? Am simțit multă răutate din partea unor persoane din viața mea, că ok, sunt la al doilea divorț.
Roata cumva s-a întors, mai devreme sau mai târziu au ajuns ca mine și și-au cerut scuze. Îți dai seama că nu îmi ieșea cea mai reușită petrecere dacă nu mă mai măritam de încă două ori înainte? Acuma am avut experiență, am știut tot. Important e că eu și familia mea suntem fericiți.”, a declarat Maria Constantin, pentru WOWnews.

Cei doi soți își doresc un copil împreună, în ciuda faptului că au devenit deja părinți în căsniciile anterioare, doar că va fi foarte greu ca acest lucru să se întâmple. Maria Constantin a avut probleme serioase și prima dată când a rămas gravidă și a fost nevoită să ia tratamente pentru a duce sarcina la bun sfârșit. Dacă se va întâmpla, copilul va fi primit cu brațele deschise în familia lor, iar în caz contrar, cei doi vor continua să se bucure de prezența copiilor pe care îi au deja și pe care îi iubesc în egală măsură.

"Nu e ceva neapărat pentru noi. Da, ne dorim, dar având în vedere că eu și prima dată când am rămas însărcinată am luat o mulțime de tratamente și știu că am ceva probleme, dar nu știu dacă vor fi vreodată rezolvate. Cumva, nu mai sper la lucrul acesta. Dacă este să se întâmple și Dumnezeu ne oferă această bucurie, se întâmplă și o să îi mulțumim din suflet.
Dacă nu se întâmplă, oricum noi avem minunile din viața noastră, atât eu, cât și Robert, iar noi suntem fericiți. Ce-i drept, Îi mulțumesc lui Dumnezeu, pentru că în sfârșit pot să spun că sunt fericită și nu îmi doresc să se termine fericirea asta niciodată.", a mai zis vedeta.

SONDAJ

Folosiți variantele de round-up și cashback ca să economisiți bani?

Da: 9 voturi
Nu: 19 voturi
Trebuie sa alegeti minum un raspuns!
Trebuie sa alegeti un raspuns!
Camp obligatoriu!

28 useri au trimis feedback

EUR
EUR: 4.9756 RON
-0.00030
USD
USD: 4.6134 RON
0.02300
GBP
GBP: 5.7832 RON
0.00510
HUF
HUF: 1.2824 RON
-0.00140
BGN
BGN: 2.544 RON
-0.00020
CHF
CHF: 5.0909 RON
0.00650
Convertor valutar

Rezultat: ---