Showbiz

Cât de tare a fost afectată Anca Țurcașiu de divorț. Declarațiile vedetei: „Un șoc emoțional puternic”

schedule 25 aug. 2023, 12:01

Cât de tare a fost afectată Anca Țurcașiu de divorț. Declarațiile vedetei: „Un șoc emoțional puternic”
Sursa foto: Instagram Anca Turcasiu

Anca Țurcașiu a făcut o postare pe Instagram care a luat prin surprindere pe toată lumea. Cât de tare a afectat-o divorțul!

Anca Țurcașiu, declarații despre divorț

Anca Țurcașiu se poate declara o femeie fericită la cei 53 de ani ai săi, în ciuda faptului că a trecut la rândul ei prin momente grele în viață care au pus-o serios la încercare și care i-au dat mari bătăi de cap. Una dintre cele mai grele perioade din viața sa a fost cea a divorțului, care a reprezentat pentru ea un șoc emoțional. Vedeta și fostul ei soț aveau în spate o căsnicie de 22 de ani și nimeni nu credea că vor ajunge vreodată să se separe, mai ales că au fost mereu discreți când a venit vorba despre viața lor privată.

Povestea sa de dragoste cu medicul Cristian Georgescu a fost una care pentru multe cupluri ajunsese să fie un exemplul, iar vestea divorțului a șocat, în urmă cu trei ani, multă lume. Recent, însă, ea a făcut o postare direct pe contul ei de Instagram în care a transmis faptul că toată lumea îi spune că s-a reinventat și crede la rândul său că a avut puterea de a se regăsi, după un șoc emoțional puternic, a zâmbit și a depășit greul, acceptând tot ceea ce i-a oferit viața, chiar dacă de cele mai multe ori nu a fost vorba despre nimic bun.

„Toată lumea îmi spune că m-am reinventat.
Da, am reușit să mă regăsesc, după un șoc emoțional puternic, m-am înălțat, am zâmbit, am depășit greul, acceptând ce mi-a oferit viața, am apelat la ajutorul celor dragi care mi-au fost alături. Putem. Eu pot orice. Trecem pe aici atât de repede, încât trebuie doar să avem grijă de noi. Să facem din fiecare zi o bucurie!
Așadar, ține doar de alegerile noastre din viața asta ca să putem fi bine, fericiți!
Nu pierdeți TIMPUL! Cel mai prețios dar....
Vă îmbrățișez! Noapte bună!
AVEȚI GRIJĂ DE VOI!”, a scris Anca Țurcașiu, pe Instagram.



În urmă cu câteva luni, ea a mai vorbit despre decizia de a divorța, după atât de mulți ani, spunând că și-au asumat în momentul în care au făcut acest lucru și consideră că a fost un act mare de curaj. Anca Țurcașiu a considerat că ar fi benefic să discute despre asta, pentru că sunt multe femei care au nevoie de ajutor și care trec prin aceeași situație, neavând puteera de a o lua de la capăt.

„Mă interesează ce spune lumea, însă ideea este că atunci când am făcut lucrul acesta (a divorțat) a fost extrem de asumat, a fost un act de curaj foarte mare și cred că aș putea să fiu un mesager foarte bun pentru femeile care trăiesc niște momente neplăcute să aibă curaj s-o ia de la capăt, să realizeze că este o singură viață pe Pământ și că niciun bărbat din lume nu poate să-ți aducă nici fericire, nici nefericire, singura persoană care poate să-ți aducă bine este sinele tău și Divinitatea.”, spunea ea acum ceva, pentru viva.ro . 


SONDAJ

Folosiți variantele de round-up și cashback ca să economisiți bani?

Da: 9 voturi
Nu: 19 voturi
Trebuie sa alegeti minum un raspuns!
Trebuie sa alegeti un raspuns!
Camp obligatoriu!

28 useri au trimis feedback

EUR
EUR: 4.9756 RON
-0.00030
USD
USD: 4.6134 RON
0.02300
GBP
GBP: 5.7832 RON
0.00510
HUF
HUF: 1.2824 RON
-0.00140
BGN
BGN: 2.544 RON
-0.00020
CHF
CHF: 5.0909 RON
0.00650
Convertor valutar

Rezultat: ---