Showbiz

Dana Roba, primele declarații după ce Narcisa Balaban a desființat-o pe TikTok: „Să-ți doneze fraierii”

schedule 29 aug. 2023, 08:27

Dana Roba, primele declarații după ce Narcisa Balaban a desființat-o pe TikTok: „Să-ți doneze fraierii”
Sursa foto: Instagram Dana Roba

Narcisa Balaban a desființat-o pe Dana Roba, într-un video pe care l-a postat pe TikTok, iar prima reacție a vedetei nu a încetat nici ea să apară. Iată ce a declarat despre acuzațiile femeii!

Dana Roba, despre acuzațiile făcute de Narcisa Balaban

Dana Roba este în centru atenției, de când și-a văzut moartea cu ochii, în luna iunie a acestui an. Daniel Balaciu, fostul ei partener de viață, a vrut să o ucidă prin intermediul mai multor lovituri de ciocan, dar ea a supraviețuit și acum luptă pentru că își dorește ca fiicele sale să nu ducă lipsă de nimic, în ciuda faptului că medicii nu îi mai dădeau șanse la viață. Aceasta a trecut printr-u coșmar și încă o face, fiind nevoită să facă mai multe operații, inclusiv una de reconstrucție a frunții.

Imediat după ce și-a putut folosi mâinile, make-up artista s-a întors la muncă. Multe dintre clientele pe care le avea au renunțat la colaborare din cauza aspectului său fizic, în timp ce altele au cerut în mod special ca ea să fie persoana care să le machieze pentru unele dintre cele mai importante evenimente din viața lor. La început, oamenii din toate colțurile țării s-au mobilizat și au ajutat-o făcând donații, ceea ce a scos-o din sărite pe Narcisa Balaban, care a făcut un TikTok în care i-a adus acuzații grave.

Ea este de părere că Dana Roba a păcălit oamenii, pentru a primi donații să se opereze, iar ea a preferat să îi cumpere o mașină iubitului ei cu banii respectivi. Mai apoi, le-a transmis urmăritorilor săi de pe TikTok faptul că make-up artista strânge acum bani pentru a-și face nuntă, nu pentru a redeveni un om normal.

”Dacă erai femeie serioasă nu ți lăsai bărbatul în casă ca să trăiești cu amantul de care zici ca l-ai cunoscut prin spitale. Ai dat altă vrăjeală la fraieri ca să-ți doneze lumea ca ai nevoie de bani pentru operații, ți-au dat 20.000 de euro, ca să-i iei mașină la amant. Acum să-ți doneze fraierii să faci nuntă, să vezi tu ce-ți mai faci. Ești o prefăcută, te faci că ești pocăită și ai premoniții (...)”, a transmis Narcisa Balaban într-un video pe TikTok.

Întrebată ce părere are despre acuzațiile care i s-au adus pe TikTok, Dana Roba a refuzat să comenteze prea mult spunând că nu are cont și nici nu vrea să își facă, deoarece nu o intereseză ce spune acolo.

”Nu vreau să comentez nimic, nici măcar nu am TikTok, nu știu nimic, nu am TikTok și nu sunt curioasă să-mi fac. Nu știu, nici nu mă interesează!”, a declarat Dana Roba, pentru spynews.ro.

SONDAJ

Folosiți variantele de round-up și cashback ca să economisiți bani?

Da: 7 voturi
Nu: 19 voturi
Trebuie sa alegeti minum un raspuns!
Trebuie sa alegeti un raspuns!
Camp obligatoriu!

26 useri au trimis feedback

EUR
EUR: 4.9764 RON
-0.00050
USD
USD: 4.65 RON
-0.01390
GBP
GBP: 5.818 RON
0.00140
HUF
HUF: 1.2774 RON
-0.00380
BGN
BGN: 2.5444 RON
-0.00030
CHF
CHF: 5.0964 RON
-0.00730
Convertor valutar

Rezultat: ---