Travel

Bucovina, la mare căutare. Ce oferte sunt pentru Crăciun 2023 și Revelion 2024. Cât costă o vacanță all inclusive

schedule 08 sept. 2023, 09:09

Bucovina, la mare căutare. Ce oferte sunt pentru Crăciun 2023 și Revelion 2024. Cât costă o vacanță all inclusive
Foto: Sebastian Photography/Shutterstock

Bucovină, plai cu flori! Deși cu un peisaj schimbat iarna față de vara, această regiune rămâne la mare căutare de către turiști și atunci. Și cum e bine ca de fiecare dată să te organizezi din timp, fie pentru a salva bani, dar mai ales pentru a mai găsi ceva disponibil, interesul românilor pentru Bucovina, în ceea ce privește sărbătorile de iarnă, se vede deja. Au apărut de acum ofertele pentru Crăciun 2023 și Revelion 2024, iar cine rezervă din timp se poate gândi la un sejur de vis cu un preț accesibil, căci gazdele încă n-au mărit tarifele. Dar cât costă o vacanță all inclusive în Țara Fagilor?

Oferte pentru Crăciun 2023 și Revelion 2024 în Bucovina

Nimic nu se compară cu un Crăciun în Bucovina, sunt de acord toți turiștii care au petrecut deja acolo sărbătorile de iarnă. Pe acest principiu se bazează și hotelierii, care au lansat deja ofertele de iarnă.

„În ceea ce priveşte oferta de Crăciun, am pregătit pentru clienţii noştri 4 nopţi şi 5 zile cu demipensiune şi accesul la la spa. Preţurile variază în funcţie de tipul de cameră ales şi de gradul de ocupare per cameră, dar pleacă unedva de la 2.900 de lei de persoană pentru o cameră dublă”, a spus Angelica Onofriesi, manager pensiune, pentru Observator

Turiștii care își fac rezervare de acum au parte de reduceri considerabile. „Să nu uităm că pe parcursul lunii septembrie există reduceri pentru cei curajoşi şi hotărâţi să facă rezervări timpurii, minus 10, minus 15 la sută din tarifele standard”, a declarat Adi Voican, vicepreședinte al Asociației Naționale a Agențiilor de Turism (ANAT).

De ce au parte turiștii în Bucovina

În primul rând, experiențe spectaculoase, tradiții, dar și condiții pentru cei mai pretențioși. Bucovina este cunoscută drept tărâmul tradițiilor și a bucatelor după rețete străvechi, hotelierii țin cont și de preferințele celor cu gusturi noi.

„Clienţii noştri au parte de toate facilităţile: facilităţi la spa, un spa vitrinat, cu un view de 360 de grade în care iarna este spectaculos. Pot vedea şi colindătorii, avem clineţi care stau la spa şi se bucură de tot spectacolul”, a transmis Bogdan Brînzan, manager pensiune.

Iar dacă vremea va permite, pârtiile își așteaptă turiștii. Dacă nu, cei care ajung în Bucovina au ca alternativă întreg parcul de agrement de la Ariniș.

Cât costă un sejur all inclusive

Prețul pachetelor pentru sărbătorile de iarnă variază în funcție de serviziile și activitățile oferite de gazde. Totuși, în medie, pentru un sejur de trei nopți all inclusive, un turist va scoate din buzunar cel puțin 2.000 de lei. 

SONDAJ

Folosiți variantele de round-up și cashback ca să economisiți bani?

Da: 7 voturi
Nu: 19 voturi
Trebuie sa alegeti minum un raspuns!
Trebuie sa alegeti un raspuns!
Camp obligatoriu!

26 useri au trimis feedback

EUR
EUR: 4.9758 RON
0.00070
USD
USD: 4.6438 RON
-0.00650
GBP
GBP: 5.82 RON
-0.01820
HUF
HUF: 1.269 RON
-0.00280
BGN
BGN: 2.5441 RON
0.00030
CHF
CHF: 5.0948 RON
-0.01160
Convertor valutar

Rezultat: ---