Showbiz

Laura Giurcanu, misiune de distragere a atenției. Cum a încercat să îl facă pe Aris să nu se mai concentreze în timpul probei: „Nu mă atinge!”

schedule 27 dec. 2023, 07:46

Laura Giurcanu, misiune de distragere a atenției. Cum a încercat să îl facă pe Aris să nu se mai concentreze în timpul probei: „Nu mă atinge!”
Sursa foto: YouTube America Express

Laura Giurcanu a încercat să îl facă pe Aris Eram să nu se mai concentreze în timpul uneia dintre probe, în care era îmbrăcată doar într-un costum de baie. Care a fost reacția fratelui Alexiei Eram!

Laura Giurcanu, misiune de distragere a atenției în America Express

Probele pe care le-au avut de făcut concurenții de la America Express, în timpul celei mai recente ediții, nu doar că au fost unele pe care nu le vor uita niciodată, dar au fost și unele care la finalul zilei au contat extrem de mult, pentru că rezultatele lor au reprezentat locul lor în marea finală.

La un moment dat, au avut de dus la bun sfârșit o probă într-o piscină, moment în care Laura Giurcanu și Aris Eram s-au intersectat, iar ei i-a venit ideea de a-i distrage atenția fratelui Alexiei, pentru ca acestuia să îi fie foarte greu să se concentreze pe ceea ce avea de făcut și pentru a i-o lua în față.

"Nu te poți concentra cu mine aici în piscină?!", i-a zis Laura Giurcanu lui Aris.


„Am început o misiune de distragere a atenției pentru că mă gândeam că sunt în costum de baie și poate contează puțin pentru Aris”, a mai zis ea.

Strategiile sale nu au funcționat, deoarece a intervenit și sora lui care își dorea mai mult decât orice să câștige, iar el a reușit să se uite doar la ceea ce era de făcut în cursă, ci nu la Laura Giurcanu în costum de baie.

„Nu mă uit la tine, nu mă atinge!” a fost replica lui Aris.

Comentariile despre gestul pe care l-a făcut Laura Giurcanu în America Express nu au încetat nici ele să apară și nu au fost deloc unele pozitive, intenția sa fiind văzută cu ochi răi de către cei din fața micilor ecrane, care au urmărit cu sufletul la gură penultima ediție a acestui sezon.

„Laurei Giurcanu i-ar sta bine ca Ispită la Insula Iubirii după tot ceea ce i-a făcut lui Aris”, „Laura ne demonstreaza faptul ca exista si femei libidinoase, nu doar barbati. Bravo!”, „M-am abtinut tot sezonul dar chiar esti penibila . Productia , de ce nu penalizati acesta mascota ( Laura) care recurge doar la tactici penibile de a il distrage pe Aris … ne uitam la un reality show sau la “cum sa devii panarama in viata?”, „Laura este o ipocrita care a profitat mereu de Aris,nu le duce nici mintea, cand e vorba de vreo proba de ingeniozitate,inteligență sau memorie....si cand te gandesti ca ele sunt castigatoare,nici nu mi vine sa ma mai uit la finala”, „Laura se crede simpatica cu fazele pe care le face dar ce sa vezi... Nu e... Din contra, e nesuferita rau”, au fost doar câteva dintre comentariile internauților.

SONDAJ

Folosiți variantele de round-up și cashback ca să economisiți bani?

Da: 7 voturi
Nu: 19 voturi
Trebuie sa alegeti minum un raspuns!
Trebuie sa alegeti un raspuns!
Camp obligatoriu!

26 useri au trimis feedback

EUR
EUR: 4.9765 RON
-0.00020
USD
USD: 4.6373 RON
0.00130
GBP
GBP: 5.8018 RON
0.00490
HUF
HUF: 1.2662 RON
0.00090
BGN
BGN: 2.5444 RON
CHF
CHF: 5.0832 RON
0.00110
Convertor valutar

Rezultat: ---