Showbiz

Laura Cosoi, primele declarații după ce a anunțat că este gravidă pentru a patra oară: „Am inima plină”

schedule 05 ian. 2024, 10:52

Laura Cosoi, primele declarații după ce a anunțat că este gravidă pentru a patra oară: „Am inima plină”
Sursa foto: YouTube Vedete LIVE Romania

Laura Cosoi este gravidă pentru a patra oară, a postat deja o imagine cu burtica de gravidă, iar la câteva ore distanță a dat și primele declarații. Ce le-a transmis fanilor ei!

Laura Cosoi, declarații după ce și-a anunțat sarcina

La doar câteva săptămâni distanță de la moartea mamei Laurei Cosoi, vedeta le-a dat o veste de zile mari fanilor ei. Aceasta este gravidă pentru a patra oară și se bucură de unele dintre cele mai frumoase momente din viața sa, deși pierderea pe care a suferit-o este una extrem de greu de suportat atât pentru ea, cât și pentru întreaga sa familie.

Actrița a postat o imagine cu burtica de gravidă în mediul online, acesta fiind modul ei de a spune lumii întregii că va deveni mamă pentru a patra oară, imaginea stârnind zeci de reacții în mediul online. Colegii de breaslă, prietenii și fanii s-au grăbit să o felicite, iar cei mai mulți dintre ei speră ca de data aceasta să aducă pe lume un băiat, având în vedere că are deja trei fete.

La câteva ore distanță după ce a făcut anunțul cel mare, Laura Cosoi a dat și câteva declarații care i-au emoționat serios pe cei care o urmăresc și care o apreciază pentru tot ceea ce a reușit să facă până la această vârstă.

Sursa foto (c): Laura Cosoi/Instagram

Vedeta a ținut, în primul și în primul rând, să le mulțumească oamenilor pentru toată susținerea de care au dovadă în aceste momente din viața sa. După cum chiar ea a povestit, trece printr-o perioadă plină de vulnerabilitate, dar are inima plină, datorită celor pe care îi are în viața sa și care o susțin indiferent de situație.

”Trebuie să mărturisesc că vă port o profundă recunoștință pentru faptul că îmi sunteți alături în această perioadă. Vă mulțumesc pentru bunătate, grijă, dragoste…am simțit fiecare cuvânt de încurajare venit din suflet. Trec printr-o etapă de vulnerabilitate, cu sentimente amestecate și încerc să iau fiecare lucru așa cum vine. Dar am inima plină, că vă am în viața mea! Mulțumesc”, a transmis Laura Cosoi, în mediul online.


SONDAJ

Folosiți variantele de round-up și cashback ca să economisiți bani?

Da: 7 voturi
Nu: 19 voturi
Trebuie sa alegeti minum un raspuns!
Trebuie sa alegeti un raspuns!
Camp obligatoriu!

26 useri au trimis feedback

EUR
EUR: 4.9765 RON
-0.00020
USD
USD: 4.6373 RON
0.00130
GBP
GBP: 5.8018 RON
0.00490
HUF
HUF: 1.2662 RON
0.00090
BGN
BGN: 2.5444 RON
CHF
CHF: 5.0832 RON
0.00110
Convertor valutar

Rezultat: ---