Showbiz

Sebastian Dobrincu, de urgență la spital. A așteptat salvarea 40 de minute: „Cozi interminabile pe holuri și...”

schedule 08 dec. 2023, 07:32

Sebastian Dobrincu, de urgență la spital. A așteptat salvarea 40 de minute: „Cozi interminabile pe holuri și...”
Sursa foto: Facebook Sebastian Dobrincu

Sebastian Dobrincu a ajuns de urgență la spital. Ce a declarat iubitul Ioanei Igant, după ce a așteptat salvarea 40 de minute!

Sebastian Dobrincu, de urgență la spital

Sebastian Dobrincu a trecut prin câteva momente de coșmar, după ce s-a rănit și a apelat la ajutorul medicilor. Deși partenerul de viață al Ioanei Ignat a sunat la salvare și ar fi avut nevoie de îngrijiri medicale chiar în acel moment, a fost nevoit să aștepte 40 de minute, pentru a veni cineva care să îi ofere ajutorul de care avea atât de mare nevoie.

După ce s-a liniștit, a decis să le vorbească și fanilor săi despre întreaga experiență neplăcută de care a avut parte și a început prin a le spune că s-a tăiat într-un feliator de legume, în timp ce se afla în casă, iar sângele a curs minute în șir, până când un echipaj SMURD a ajuns la el.

„Neajusurile spitalelor din România ne afectează într-un final pe noi toți. Și se pare că a venit rândul meu. Vă zic doar că în duelul dintre feliatorul de legume și mâna mea, n-am ieșit câștigător. Am pictat bucătăria vreo 40 de minute, până când SMURD-ul a reușit să mă ducă la Floreasca”, a transmis Sebastian Dobrincu, pe Facebook.

Toate aceste situații de care s-a lovit l-au determinat să vorbească și despre neajunsurile spitalelor din România care, din punctul lui de vedere la un moment dat, ajung să ne afecteze pe noi toți, dar cărora oamenii le dau importanță doar în momentul în care ajung să fie puși într-o ipostază nefericită. Condițiile de la Spitalul Floreasca l-au lăsat mască, iar din minte nu își poate scoate deloc imaginile medicilor suprasolicitați, a spitalelor pline de pacienți sau ale cozilor de holuri

„Condițiile de acolo, le cunoaștem cu toții. Medicii evident suprasolicitați de numărul mare de pacienți la urgențe. Cozi interminabile pe holuri și la blocul operator. Saloanele de pacienți pline ochi”, a mai zis el.

SONDAJ

Folosiți variantele de round-up și cashback ca să economisiți bani?

Da: 13 voturi
Nu: 21 voturi
Trebuie sa alegeti minum un raspuns!
Trebuie sa alegeti un raspuns!
Camp obligatoriu!

34 useri au trimis feedback

EUR
EUR: 4.9709 RON
-0.00170
USD
USD: 4.567 RON
-0.02020
GBP
GBP: 5.897 RON
0.00890
HUF
HUF: 1.2719 RON
0.00200
BGN
BGN: 2.5416 RON
-0.00090
CHF
CHF: 5.1374 RON
0.00590
Convertor valutar

Rezultat: ---