Showbiz

Survivor All Stars. Războinicii, în stare de șoc după ce au ajuns în Republica Dominicană: „Pe Insula Exilului era mai bine”

schedule 17 ian. 2024, 09:19

Survivor All Stars. Războinicii, în stare de șoc după ce au ajuns în Republica Dominicană: „Pe Insula Exilului era mai bine”
Sursa foto: YouTube Survivor Romania

Surprize neplăcute pentru concurenții de la Survivor All Stars. Aceștia au avut un real șoc, când au ajuns pe insulele lor și au văzut locul în care își vor petrece cea mai mare parte a timpului.

Războinicii au fost în stare de șoc, după ce au ajuns pe insulă

Emisiunea Survivor România All Stars a început. Faimoșii și Războincii au pășit cu mare încredere pe insulele lor, dar nu se așteptau să aibă parte de o surpriză neplăcută, precum cea de care avut parte. Aceștia au avut un real șoc, când au realizat că locul în care vor dormi pentru următoarele luni din viața lor trebuie construit de la zero, inclusiv podeaua care nu exista.

Războincii au fost cei care au reacționat cel mai dur, unul dintre ei spunând chiar că arăta mai bine Insula Exilului din sezoanele anterioare, unde ajungeau doar cei mai ghinioști dintre ei. În ciuda faptului că nu au fost deloc încântați de cele văzute, aproape toți s-au apucat de treabă imediat, pentru a nu dormi prea multă vreme sub cerul liber și cu speranța că nu va ploua, pânâ când nu vor pune toate lucrurile la punct.

Alex Delea a văzut situația ca pe o tragedie și i-a fost greu să creadă că vor fi nevoiți să trăiască în asemenea condiții, dar o ia ca pe o provocare, fiind pregătit să demonstreze ceea ce poate. Războinicul s-ar bucura să câștige marele premiu al emisiunii pentru a doua oară, dar până acolo, calea este una foarte lungă și grea.



”Ce urât e! E tragedie, te apucă toate cele”, a zis Alex Delea, la Survivor All Stars.

Relu Pănescu este de părere că era mult mai bine pe Insula Exilului, unde și el a stat o vreme și a rămas mască la rândul lui, în momentul în care a ajuns acolo alături de ceilalți colegi de echipă.

”În momentul în care am văzut camp-ul în care stăm, am rămas cu gura căscată”, a zis Relu Pănescu.


SONDAJ

Folosiți variantele de round-up și cashback ca să economisiți bani?

Da: 7 voturi
Nu: 19 voturi
Trebuie sa alegeti minum un raspuns!
Trebuie sa alegeti un raspuns!
Camp obligatoriu!

26 useri au trimis feedback

EUR
EUR: 4.9764 RON
-0.00050
USD
USD: 4.65 RON
-0.01390
GBP
GBP: 5.818 RON
0.00140
HUF
HUF: 1.2774 RON
-0.00380
BGN
BGN: 2.5444 RON
-0.00030
CHF
CHF: 5.0964 RON
-0.00730
Convertor valutar

Rezultat: ---