Showbiz

Doina Teodoru, despre întâmplarea care i-a marcat viața: „Un eveniment tragic când aveam 14 ani”

schedule 02 apr. 2023, 11:16

Doina Teodoru, despre întâmplarea care i-a marcat viața: „Un eveniment tragic când aveam 14 ani”
Sursa foto: YouTube iUmor

Doina Teodoru a vorbit despre un moment din viața sa care a marcat-o, care a consumat-o și despre care nu a dat niciodată detalii până acum. Partenera de viață a lui Cătălin Scărlătescu a depășit cu greu acel eveniment tragic, de când avea 14 ani. Iată ce a povestit!

Doina Teodoru, întâmplare tristă din adolescență

Doina Teodoru le-a atras atenția oamenilor, încă de pe vremea când a decis să participe la iUmor. Odată cu trecerea timpului, ea și Cătălin Scărlătescu s-au îndrăgostit, au ajuns să formeze un cuplu, dar și să participe împreună la America Express. În cadrul competiției de la Antena 1, cuplul a ajuns destul de departe, deși nimeni nu paria pe ei, ba chiar au fost în ultimele trei echipe, fapt cu care se mândresc.

Deși erau cunoscuți deja, participarea la această competiție le-a adus și lor un val de popularitate, dar și atenție venită din partea unor oameni care în trecut nu le dădeau o prea mare importanță. Aceștia sunt invitați în tot mai multe emisiuni, dar sunt rugați să dea și interviuri în care nu primesc, în mod clar, doar întrebări legate de sacrificiile și efortul pe care le-au făcut în America Express, ci și despre viața lor privată.

Recent, partenera de viață a lui Cătălin Scărlătescu a oferit un interviu în care a vorbit despre una dintre cele mai triste întâmplări din viața sa. Ei bine, pe vremea când avea doar 14 ani, se afla pe o stradă cu câinele ei care era destul de bătrân. Aflați pe o stradă ceva mai îngustă, animalul ei de companie a rămas ceva mai în urmă și a fost călcat de o mașină a cărui șofer nu a dorit să oprească, deși ea l-a rugat să o facă. Este o amintire pe care nu a putut să și-o scoată din minte, dar de care s-a folosit în meseria sa, fiind ca un fel de terapie, deoarece retrăind momentul, l-a consumat.

”Am o amintire neplăcută, pe care am folosit-o în meseria mea, sună puțin masochist, a fost un eveniment tragic când aveam 14 ani, aveam un câine care era destul de bătrân, se mișcă foarte greu.
La un moment dat, am trecut o străduță destul îngustă, câinele a rămas puțin în urmă și a trecut o Dacie peste el de două ori. S-a întâmplat chiar prin fața ochilor mei, eu strigând să oprească mașina, omul respectiv nu a oprit. Și a fost o chestie din asta ca în filme, eu cu câinele în brațe, plângeam. Da, m-a marcat un pic acest eveniment, dar ca să trec de el, l-am folosit în meserie. A fost ca un soi de terapie, retrăindu-l l-am consumat.”, a declarat Doina Teodoru, pentru catine.ro.

SONDAJ

Folosiți variantele de round-up și cashback ca să economisiți bani?

Da: 7 voturi
Nu: 19 voturi
Trebuie sa alegeti minum un raspuns!
Trebuie sa alegeti un raspuns!
Camp obligatoriu!

26 useri au trimis feedback

EUR
EUR: 4.9764 RON
-0.00050
USD
USD: 4.65 RON
-0.01390
GBP
GBP: 5.818 RON
0.00140
HUF
HUF: 1.2774 RON
-0.00380
BGN
BGN: 2.5444 RON
-0.00030
CHF
CHF: 5.0964 RON
-0.00730
Convertor valutar

Rezultat: ---