Showbiz

Maurice Munteanu, obiect de două milioane de euro în geantă. Se temea să meargă pe stradă: „Era pentru o ședință foto”

schedule 26 iul. 2023, 15:42

Maurice Munteanu, obiect de două milioane de euro în geantă. Se temea să meargă pe stradă: „Era pentru o ședință foto”
Sursa foto: YouTube Ilinca Vandici

Maurice Munteanu a avut, la un moment dat, în geantă un obiect în valoare de două milioane de euro, motiv pentru care se temea să meargă pe stradă, deși nimeni nu bănuia ce se ascunde acolo.

Maurice Munteanu, obiect de două milioane de euro în geantă

Maurice Munteanu este cunoscut de toată lumea drept jurat în emisiunea „Bravo, ai stil!”, dar acesta se ocupă cu multe alte lucruri în afară de emisiunea de la Kanal D. A muncit de când se știe pentru a ajunge unde este acum și pentru a-și putea permite să își cumpere tot ceea ce își dorește, iar de la o vreme a început să pună mare accent pe felul în care arată și mănâncă sănătos, iar în felul acesta se simte mult mai bine în pielea sa.

Ei bine, nu este un secret pentru nimeni nici faptul că juratul de la Kanal D este un om sincer și că sunt rare momentele în care evită să ofere răspunsuri întrebărilor pe care le primește. De curând, a făcut câteva declarații de-a dreptul interesante și a povestit ce a avut în geantă, la un moment dat, fiind vorba despre un obiect în valoare de două milioane de euro din cauza căruia se simțea inconfortabil, deși nimeni nu avea idee ce ascundea.

„Cel mai scump obiect pe care l-am avut vreodată în geantă a fost un colier de la Boucheron care depășea ca valoare două milioane de euro. Era pentru o ședință foto. Nu am fost foarte stresat, pentru că nu cred că și-ar fi imaginat nimeni că am peste două milioane de euro în geantă. Am în permanență chestii care sunt foarte ieftine în geantă, șervețele, gumă de mestecat”, a declarat Maurice Munteanu, conform wowbiz.ro.

Acela a fost cel mai scump obiect pe care l-a deținut vreodată și anume un colier de la Boucheron de care avea nevoie pentru o ședință foto. De regulă, ca orice om normal, are în geanta sau lucruri banale și ieftine de la șervețele la gumă de mestecat, cel mai probabil, pentru că nu vrea să mai stea cu grijă. Încă de mic, visa să ajungă pe scenă, să fie cunoscut, iar acum a reușit și este mândru de rezultatele pe care le-a obținut, deși drumul lui nu a fosrt deloc unul ușor.

„Pe partea de styling, există o problemă destul de serioasă, pe plan internațional, nu numai local. Având în vedere că nu există o universitate pe care tu să o poți absolvi și să ieși cu o diplomă de fashion editor sau stilist, s-a făcut loc pentru foarte mulți impostori. E un domeniu în care și-au făcut loc foarte mulți impostori, pentru că e ceva fluid, la care, teoretic, ne pricepem toți, ni se pare superficial, dar de fapt nu e. Primesc foarte des mesaje de la tineri care mă întreabă ce ar trebui să facă, că vor să plece din țară, să studieze modă și tot timpul le spun că nu există o școală special dedicată”, a mai zis el.


SONDAJ

Folosiți variantele de round-up și cashback ca să economisiți bani?

Da: 7 voturi
Nu: 19 voturi
Trebuie sa alegeti minum un raspuns!
Trebuie sa alegeti un raspuns!
Camp obligatoriu!

26 useri au trimis feedback

EUR
EUR: 4.9764 RON
-0.00050
USD
USD: 4.65 RON
-0.01390
GBP
GBP: 5.818 RON
0.00140
HUF
HUF: 1.2774 RON
-0.00380
BGN
BGN: 2.5444 RON
-0.00030
CHF
CHF: 5.0964 RON
-0.00730
Convertor valutar

Rezultat: ---