Showbiz

Ana Morodan, noi detalii despre accidentul în care a fost implicată: „Nu am avut control asupra mea”

schedule 24 iul. 2023, 11:35

Ana Morodan, noi detalii despre accidentul în care a fost implicată: „Nu am avut control asupra mea”
Sursa foto: Instagram Ana Morodan

Ana Morodan a dat noi detalii despre accidentul în care a fost implicată, în urmă cu câteva luni. Vedeta le-a povestit fanilor ei de pe Instagram care a fost starea sa, la momentul respectiv. Iată ce a declarat!

Ana Morodan, detalii despre accident

În urmă cu câteva luni, Ana Morodan a provocat un accident, fiind acuzată la vremea aceea de faptul că ar fi condus sub influența substanțelor interzise și a alcoolului. S-a dovedit, la momentul acela, că starea în care se afla era cauzată de niște pastile pe care le lua zilnic, la recomandarea medicilor. Între timp, vedeta a făcut tratamente, a fost internată și a reușit să scape de ele, dar ce nu a reușit să elimine este părerea rea pe care oamenii și-au făcut-o despre ea și nici toate comentariile negative pe care le-a primit în mediul online.

Astfel, ea a decis ca o vreme să nu mai fie la fel de activă în mediul online și și-a dedicat contul persoanelor care și-au dorit să își promoveze micile afaceri, dar care nu aveau vizibilitate și nici urmăritori atât de mulți care le-ar fi putut garanta succesul. S-a simțit datoare față de ei și speră că i-a ajutat cu adevărat.

De curând, Ana Morodan și-a reluat serios activitatea pe social media și le-a facut oamenilor care stau zilnic cu ochii pe ea câteva dezvăluiri despre accidentul pe care l-a produs în urmă cu câteva luni și care i-a adus numai probleme. Ei bine, vedeta a renunțat la calmantele pe care le lua, iar cel mai mare șoc pe care l-a avut în ceea ce privește incidentul este legat de faptul că nu avea deloc control asupra sa și a acțiunilor sale și nici măcar nu își amintește ceea ce a făcut.

A tras o sperietură soră cu moartea și și-a revenit doar primind ajutorul din partea specialiștilor, iar acum încearcă să facă față provocărilor care îi apar în cale și fără a lua calmantele care îi făceau viața mai ușoară. Din acest motiv, a decis să nu mai meargă la evenimente, să nu se mai întâlnească atât de des cu oameni și să renunțe la multe dintre lucrurile pe care le făcea înainte de accident.

”Voiam să vă spun cum am renunțat la calmant. În primul rând, a fost șocul faptului că în episodul respectiv (nr. în momentul accidentului) eu nu am știut de mine, nu am avut control asupra mea, asupra acțiunilor, nu am mai ținut minte ce am făcut, cum am ajuns în mașină, pentru că te face să-ți pierzi memoria de scurtă durată, și asta m-a speriat. Și doi, am putut să fac asta cu ajutorul oamenilor din jurul meu, adică psihologi, psihiatri, am fost și la clinică o săptămână, unde m-am odihnit și am luat un tratament specializat pentru asta (nr. pentru a renunța la calmant) și am decis eu pentru mine să înfrunt viața și să fac față vieții fără acest calmant.
Dar ce a fost definitoriu pentru mine este că eu m-am extras din toate aspectele vieții mele care-mi provocau anxietate: nu m-am mai dus la evenimente, nu m-am mai întâlnit de nenumărate ori cu oameni, clienți, nu mi-am mai luat foarte multe responsabilități și am stat mult cu mine, fără să mă mai expun la lucruri care mă trimiteau să iau pastila asta. Sunt complet alt om, îmi spun asta și prietenii mei, și n-au trecut decât patru luni. Dar să știți că eu încă am un tratament pentru anxietate, recomandat de medic”, a declarat Ana Morodan, pe Instagram.

SONDAJ

Folosiți variantele de round-up și cashback ca să economisiți bani?

Da: 7 voturi
Nu: 19 voturi
Trebuie sa alegeti minum un raspuns!
Trebuie sa alegeti un raspuns!
Camp obligatoriu!

26 useri au trimis feedback

EUR
EUR: 4.9764 RON
-0.00050
USD
USD: 4.65 RON
-0.01390
GBP
GBP: 5.818 RON
0.00140
HUF
HUF: 1.2774 RON
-0.00380
BGN
BGN: 2.5444 RON
-0.00030
CHF
CHF: 5.0964 RON
-0.00730
Convertor valutar

Rezultat: ---