Showbiz

Vali Vijelie, declarații despre retragerea din muzică: „Am și afaceri, dar...”

schedule 23 ian. 2024, 10:47

Vali Vijelie, declarații despre retragerea din muzică: „Am și afaceri, dar...”
Sursa foto: Instagram Vali Vijelie

Are de gând sau nu Vali Vijelie să renunțe la cariera sa muzicală și să se ocupe doar de afaceri? A oferit chiar artistul un răspuns la această întrebare.

Vali Vijelie, despre retragerea din muzică

Vali Vijelie are o carieră muzicală de lungă durată, milioane de fani și piese care au ocupat primele locuri în topurile muzicale de la noi. Ajuns la vârsta de 53 de ani, el are încă un succes la care unii nici măcar nu îndrăznesc să viseze, iar mulți dintre fanii acestuia au ajuns să se întrebe dacă are de gând sau nu să se lase de muzică, la un moment dat.

Cântărețul de manele nu își vedea viața fără muzică, fără a urca pe scenă și fără a lansa melodii noi, în ciuda faptului că nu își câștigă existența doar din cariera sa, ci are mai multe afaceri de care se ocupă și care merg destul de bine. Deși ar putea oricând să stea liniștit, nu se va lăsa niciodată de muzică, argumentând că din această meserie va ieși, doar când când își va da ultima suflare.

„ Nu vreau să mă las niciodată. Eu din meseria asta vreau să ies doar cu picioarele înainte. Îmi place ce fac. Am și afaceri, dar la un moment dat te plictisești. ”, a declarat Vali Vijelie, conform wowbiz.ro.

În ciuda faptului că el iubește muzica și întreaga sa viața și-a dedicat-o carierei sale, nu își dorește ca și copiii lui să meargă pe acest drum. Când fiica sa, de exemplu, a primit în dar un instrument muzical, el a luat decizia de a renunța la acesta, îndrumând-o să învețe, pentru că este foarte greu mai ales pentru o fată ca ea în această industrie, din punctul lui de vedere.

Așadar, Vali Vijelie nu vrea să se lase de muzică niciodată, pentru că este ceea ce iubește să facă, având încă milioane de oameni care îi ascultă melodiile.

SONDAJ

Folosiți variantele de round-up și cashback ca să economisiți bani?

Da: 7 voturi
Nu: 19 voturi
Trebuie sa alegeti minum un raspuns!
Trebuie sa alegeti un raspuns!
Camp obligatoriu!

26 useri au trimis feedback

EUR
EUR: 4.9764 RON
-0.00050
USD
USD: 4.65 RON
-0.01390
GBP
GBP: 5.818 RON
0.00140
HUF
HUF: 1.2774 RON
-0.00380
BGN
BGN: 2.5444 RON
-0.00030
CHF
CHF: 5.0964 RON
-0.00730
Convertor valutar

Rezultat: ---