Showbiz

Vali Vijelie nu câștigă bani doar din muzică. În ce a investit manelistul: „Nu trebuie să ajungi la mila nimănui”

schedule 22 nov. 2023, 08:01

Vali Vijelie nu câștigă bani doar din muzică. În ce a investit manelistul: „Nu trebuie să ajungi la mila nimănui”
Sursa foto: YouTube theXclusive

Vali Vijelie nu câștigă bani doar din muzică, iar în cadrul unei emisiuni unde a fost invitat a spus clar în ce a investit de-a lungul timpului și ce sfaturi primea de la tatăl lui în acest sens.

Din ce mai face bani Vali Vijelie în afară de muzică

Vali Vijelie este unul dintre cei mai cunoscuți și apreciați cântăreți de manele, cu o carieră de lungă în durată, dar nu trăiește doar din muzică. Invitat într-o emisiune online, el a vorbit despre acest aspect și a recunoscut că sumele de bani pe care le câștigă nu provin doar din muzică, iar pentru acest lucru îi este recunoscător tatălui său care l-a învățat de mic copil să se descurce și să nu ajungă la mâna nimănui.

Pe atunci, artistul nu înțelegea de ce îl punea să cumpere proprietăți, dar odată cu înaintarea în viață și-a dat seama de ce a procedat în felul acesta. Așadar, el nu trăiește doar din muzică, ci a investit în imobiliare.

"Tata tot timpul mă învăța să am grijă ce fac cu banii mei. Mi-a spus să îmi fac plăcerile, dar să mă pregătesc și pentru viitor. Îmi amintesc că după Revoluție a văzut că era Legea Ilicitului și m-am dus și mi-am luat mașină.El se uita la mine, vedea că câștig mulți bani și mi-a spus că pun mâna să fac ce îmi spune el: la parter cineva vinde o garsonieră, vezi că la etaj cineva vinde. Nu am înțeles atunci de ce mă punea să cumpăr case. Noi aveam un apartament cu trei camere.(...) Am cumpărat și casa și de fiecare dată mă gândesc la ceea ce îmi spunea el atunci", a declarat Vali Vijelie, pentru „În Oglindă”.

Mai mult de atât, Vali Vijelie a spus că tot de la tatăl lui a învățat să se descurce în orice situație și a încercat la rândul lui să le ofere aceeași educație copiilor lui, care au locuri de muncă normale și pe care a promis că îi ajută, doar dacă și ei muncesc la locul lor, nedorind să le ofere niciodată totul pe tavă, în ciuda faptului că și-ar fi permis să o facă.

"Da, îi investesc în imobiliare pentru că el mi-a spus așa: ai grijă că orice cal ajunge gloabă. Dacă nu îți faci să îți vină câțiva lei, o să ajungi să trăiești din amintiri. Nu trebuie să ajungi la mila nimănui. Poate o să ai putere să cânți, dar nu știi ce îți oferă viața și tu din ceea ce câștigi învață.(...) Eu îi mulțumesc lui Dumnezeu pentru tot ce mi-a dat, dar puteam să fiu mai departe", a mai povestit manelistul.

Cântărețul a pierdut numărul apartamentelor pe care le are în prezent, dar nu a ținut niciodată cont de asta, ci doar a recunoscut că are atât de multe, încât să își permită tot ceea ce îi poftește inima.

"Dumnezeu știe când să ți le dea și atunci când trebuie. Sincer să fiu nu știu, pentru că niciodată nu le număr. Am destule încât să-mi permit la ora actuală tot ce vreau", a mai zis Vali Vijelie.

SONDAJ

Folosiți variantele de round-up și cashback ca să economisiți bani?

Da: 7 voturi
Nu: 19 voturi
Trebuie sa alegeti minum un raspuns!
Trebuie sa alegeti un raspuns!
Camp obligatoriu!

26 useri au trimis feedback

EUR
EUR: 4.9764 RON
-0.00050
USD
USD: 4.65 RON
-0.01390
GBP
GBP: 5.818 RON
0.00140
HUF
HUF: 1.2774 RON
-0.00380
BGN
BGN: 2.5444 RON
-0.00030
CHF
CHF: 5.0964 RON
-0.00730
Convertor valutar

Rezultat: ---