Showbiz

Ce se întâmplă cu cei doi copii pe care Andreea Marin i-a adoptat la distanță. Zâna nu mai păstrează legătura cu ei

schedule 06 apr. 2023, 11:04

Andreea Marin a adoptat doi copii la distanță, însă, în prezent, nu mai păstrează legătură cu cei doi. De ce s-a ajuns în această situație?

Andreea Marin a adoptat, în urmă cu mai mulți ani, doi copii la distanță: o fetiță din Kenya și un băiețel din China. Vedeta nu mai păstrează în prezent legătura cu cei doi și a explicat și motivele pentru care s-a ajuns în această situație.

Regulile adopției internaționale sunt foarte bine delimitate, astfel că Andreea Marin a fost nevoită să respecte anumite cerințe impuse de organizația care se ocupa cu aceste adopții. În urmă cu 13 ani, ea și-a dorit enorm să contribuie la dezvoltarea armonioasă a copiilor din medii defavorizate.

Vedeta, ambasador UNICEF, a dezvăluit că a trimis constant bani pentru cei doi copii, bani ce au ajuns în comunitățile unde era cea mai mare nevoie.

„Acum nu mai păstrăm legătura, sunt niște reguli ale adopției la distanță și întotdeauna puteai să ții legătura – în China am și fost, l-am și întâlnit pe băiețel – numai prin intermediul forului.
Fundația în cazul acesta îți facilita acest lucru. Te lăsa să îi ajuți, dar nu să – și e bine că se întâmplă așa – profiți deja de legătura cu acest copil. De fapt, tu ajutai prin donațiile tale să construiești o comunitate.
Nu ajutai doar copilul în cauză pentru că fondurile pe care noi le trimiteam, atâția «părinți adoptivi» din lumea largă, se adunau într-o pușculiță mare și ei construiau întreaga comunitate. Adică le făceau toalete, latrine odinioară, le reconstruiau sau construiau școala, ajutau întreaga comunitate să crească. Practic, dacă toată comunitatea crește, nu sunt inegalități mari între ei”, a povestit Andreea Marin, la FRESH by UNICA.

Citește continuarea pe Kudika.ro.

SONDAJ

Ați primit primă de Crăciun de la angajator?

Da: 2 voturi
Nu: 10 voturi
Trebuie sa alegeti minum un raspuns!
Trebuie sa alegeti un raspuns!
Camp obligatoriu!

12 useri au trimis feedback

EUR
EUR: 4.9677 RON
0.00020
USD
USD: 4.6059 RON
0.00810
GBP
GBP: 5.7949 RON
0.00800
HUF
HUF: 1.2995 RON
0.00550
BGN
BGN: 2.5399 RON
0.00010
CHF
CHF: 5.2613 RON
0.01560
Convertor valutar

Rezultat: ---