Showbiz

Emily Burghelea, declarații neașteptate despre familia sa. Ce se întâmplă între ea și Andrei: „Romantismul a fost înlocuit de...”

schedule 18 sept. 2023, 09:15

Emily Burghelea, declarații neașteptate despre familia sa. Ce se întâmplă între ea și Andrei: „Romantismul a fost înlocuit de...”
Sursa foto: Instagram Emily Burghelea
Emily Burghelea a reușit să ia pe toată lumea prin surprindere, după ce a făcut câteva declarații despre viața de familie. Cum stau, de fapt, lucrurile între ea și Andrei, partenerul său de viață!

Emily Burghelea, declarații despre viața de familie

Emily Burghelea are o viață care vine la pachet cu multe provocări fie legate de viața de familie, fie legate de cariera sa, dar de fiecare dată vorbește cu fanii ei despre momentele prin care trece. Este genul acela de vedeta care își expune viața pe internet și despre care fanii află primele informații chiar de la ea, iar de curând a făcut câteva mărturisiri care i-au luat serios prin surprindere pe cei care o urmăresc în fiecare zi.

În primă fază, fosta concurentă de la „Bravo, ai stil!” a vorbit despre situația cu care se confruntă acum în ceea ce o privește pe Medeea. Micuța refuză să mai mănânce la fel cum o făcea înainte, iar acest lucru o scoate din minți pe mama ei. Aceasta pune mare accent pe alimentația copiilor ei, dar se bucură că măcar Damian se hrănește așa cum ar trebui pentru vârsta lui.

Mai apoi, a dat un interviu în care a vorbit despre modul în care decurg lucrurile în casa ei și a lui Andrei, după venirea pe lume a celor doi copii ai lor. Dacă înainte petreceau multe momente de neuitat în doi, plecau în vacanțe sau, pur și simplu, luau cina împreună, iar aceste lucruri nu se mai întâmplă acum, pentru că micuții lor le ocupă tot timpul. Vedeta a mai zis și că romantismul în relația lor a fost înlocuit, ambii trecând de etapa în care nu făceau altceva decât să fie împreună, acasă, neavând nevoie de nimic altceva.



Având în vedere că au deja doi copii, nu crede că ar mai putea să se relaxeze în doi, pentru că s-au obișnuit să fie în formă completă. Poate, la un moment dat, ar face un experiment să iasă împreună, doar că în clipa de față după cum chiar Emily Burghelea a declarat, lucrurile nu se pot așeza astfel.

"MM, o cină romantică?! Nu știu dacă am mai avut neapărat parte de o cină romantică pentru că toate cinele noastre s-au transformat în cine pline de culoare și de bucurie. Romantismul a fost înlocuit de feeling-ul pe care eu îl numesc acasă.  Am trecut la etapa în care pur și simplu să fim împreună înseamnă să fim acasă și nu mai avem nevoie de nimic mai mult atunci când suntem împreună. Nu știu dacă am mai putea să ne relaxăm doar noi doi, pentru că ne-am obișnuit atât de tare să fim toți patru, în cât dacă am rămâne doar noi doi cred că ne-am simți puțin incompleți. Ar fi un experiment să facem și asta, să mai ieșim și doar noi doi, dar poate că atunci când o să ne mai așezăm puțin o să ne mai exploatăm și această latură pe care ne-am mai exploatat-o de mult", a declarat Emily Burghelea, pentru wowbiz.ro.

SONDAJ

Folosiți variantele de round-up și cashback ca să economisiți bani?

Da: 7 voturi
Nu: 19 voturi
Trebuie sa alegeti minum un raspuns!
Trebuie sa alegeti un raspuns!
Camp obligatoriu!

26 useri au trimis feedback

EUR
EUR: 4.9764 RON
-0.00050
USD
USD: 4.65 RON
-0.01390
GBP
GBP: 5.818 RON
0.00140
HUF
HUF: 1.2774 RON
-0.00380
BGN
BGN: 2.5444 RON
-0.00030
CHF
CHF: 5.0964 RON
-0.00730
Convertor valutar

Rezultat: ---