Showbiz

Emily Burghelea, o soție geloasă și posesivă. Dezvăluiri neașteptate: „Cu siguranță aș face crize”

schedule 25 iul. 2023, 14:28

Emily Burghelea, o soție geloasă și posesivă. Dezvăluiri neașteptate: „Cu siguranță aș face crize”
Sursa foto: Instagram Emily Burghelea

Emily Burghelea a recunoscut, într-un interviu pe care l-a acordat recent, faptul că este o soție geloasă și posesivă. Dezvăluirile sale sigur îi vor lua prin surprindere pe cei care o urmăresc, încă de la începuturi. Ce a povestit fosta asistentă TV!

Emily Burghelea, o soție geloasă și posesivă

Emily Burghelea a devenit cunoscută odată cu participarea sa la „Bravo, ai stil!”, dar și datorită postului de asistentă TV pe care l-a avut la Acces Direct. Vedeta și-a dat demisia într-una dintre ediții, pentru că nu mai suporta ce se petrecea acolo și cum erau tratați oamenii, iar momentul respectiv a fost viral pe toate rețelele sociale. După toate acestea, blondina s-a așezat la casa ei, are un soț care o iubește și doi copii pe care îi cresc împreună și cărora vor să le ofere cea mai bună educație. Aceștia fac, la rândul lor sacrificii, dar când vine vorba de copii, nimic nu le stă în cale.

Rolul de mamă o prinde de minune, dar în calitate de soție, fosta concurentă a emisiunii de la Kanal D a recunoscut că este foarte geloasă, dar și posesivă, dar nu a făcut niciodată crize până acum în fața soțului ei, pentru că nu i-a dat motive să o facă și are mare încredere în el că nu îi va da motive să se îndoiască de el. În plus, relația lor este una specială care se bazează pe încredere, în primul și în primul rând, dar și pe comunicare.

„Pot să-ți spun doar atât, eu sunt scorpion! Scorpionii sunt foarte pasionali, sunt geloși, sunt posesivi, sunt foarte iubitori, iar eu sunt scorpion! Dar cred că toate femeile au ceva, în adâncul lor, de gelozie, care să le macine acolo, câtuși de puțin. Cred că e o trăsătură care se regăsește în majoritatea femeilor, așa că, să arunce o piatră cine n-a fost gelos niciodată.
Eu sunt și recunosc, chiar sunt foarte geloasă.(...) la crize n-am ajuns, pentru că nici el nu mi-a dat motive. Dar dacă s-ar întâmpla motive, cu siguranță aș face crize! Dar nu am umblat niciodată în telefonul lui, nici el nu umblă în telefonul meu, pentru că avem atât de multă încredere unul în celălalt, încât nu e cazul”, a zis vedeta, conform cancan.ro.

În cadrul aceluiași interviu, vedeta a povestit că deși partenerul ei de viață este milionar și și-ar permite orice, cei doi soți alături de copiii lor stau cu chirie. Ea a explicat clar că lucrurile nu stau în felul acesta pentru că nu și-ar permite o casă, ci pentru că școlile și grădinițele pentru cei mici sunt foarte importante și nu și-ar dori să fie blocați de acest aspect, așa că preferă să se mute în funcție de aceste instituții. Mulți au crezut că, pur și simplu nu vor să blocheze anumite sume de bani, doar că adevărul nu a fost acesta.

SONDAJ

Folosiți variantele de round-up și cashback ca să economisiți bani?

Da: 9 voturi
Nu: 19 voturi
Trebuie sa alegeti minum un raspuns!
Trebuie sa alegeti un raspuns!
Camp obligatoriu!

28 useri au trimis feedback

EUR
EUR: 4.9756 RON
0.00090
USD
USD: 4.5772 RON
0.01880
GBP
GBP: 5.7994 RON
0.00240
HUF
HUF: 1.2896 RON
-0.00050
BGN
BGN: 2.544 RON
0.00040
CHF
CHF: 5.0733 RON
0.00400
Convertor valutar

Rezultat: ---