Showbiz

Andreea Raicu, umilită de fostul iubit, după ce acesta a intrat în închisoare: „Veneai la mine să te satisfac”

schedule 31 iul. 2023, 09:23

Andreea Raicu, umilită de fostul iubit, după ce acesta a intrat în închisoare: „Veneai la mine să te satisfac”
Foto: Kanal D Romania/Youtube

Înainte de relația de cinci ani cu Tudor Chirilă, Andreea Raicu a fost, la începutul anilor 2000, cu Frank Colin. Când acesta a intrat în închisoare, a izbucnit un adevărat scandal. 

Andreea Raicu a fost umilită de Frank Colin, fost iubit care a făcut închisoare

Andreea Raicu a avut parte de câteva relații amoroase de-a lungul vieții, însă nu toate au fost dintre cele mai frumoase. Ea a avut o relație scurtă cu Frank Colin, la începutul anilor 2000.

După despărțire, cei doi păreau să fi rămas încheiat idila în termeni buni, dar declarațiile ulterioare ale prezentatoarei TV l-au consternat pe Colin, care a venit cu o replică greu de digerat. 

Mai exact, după ce Andreea Raicu și Frank Colin și-au spus „adio”, bărbatul s-a căsătorit cu Maria Marinescu, care a devenit și mama copilului lui. 

Atunci când Frank Colin a intrat în închisoare, în anul 2013, Andreea Raidu a bătut un apropo cu privire la Maria Marinescu, declarând că și-ar dori să fie în locul ei.

Jurnalista a afirmat și că fostul partener ar fi cerut-i de soție în trecut. Frank Colin a răbufnit după cele auzite și a susținut că pentru el Andreea Raicu a fost doar o aventură. 

„Nimeni nu ar putea fi gelos pe o femeie ca tine”

„Dragă prințesă A. Raicu, astăzi era să mor de râs când am văzut interviul tău. Ești ok? Pot să te ajut cu ceva? Permite-mi să îți reîmprospatez memoria și să pun lucrurile în ordinea în care s-au întâmplat cu adevărat, se poate? Voi fi cât de drăguț pot și, sincer, nu îmi amintesc atât de multe despre tine! La vremea respectivă, mă plimbam dintr-o țară într-altă, bucurându-mă de viață 100%.

Căsătoria era totalmente în afara planurilor mele. Această scurtă relație, sau aventură pe care am avut-o cu tine, nu a fost una serioasă. A avut loc acum 10 ani și în fiecare noapte ieșeam în oraș și mă întorceam acasă… cu altcineva! În general, mă port că un gentleman cu femeile, așa că probabil ai visat că te voi cere de soție, deși amândoi știam cu siguranță că eu NICIODATĂ nu voi face asta! Nu vreau să fiu rău, dar ai aproape 40 de ani, ești nemăritată, nu ai copii și asta spune totul despre felul tău de a fi.

Am dreptate? Nimeni nu ar putea fi gelos pe o femeie că tine, care este isterică, o femeie care într-o zi plânge din nimic, iar a două zi este fericită fără să știe de ce. Cred că mă confunzi cu altcineva, nu crezi? Ia zi, chiar am plătit un șofer și un bodyguard pentru a fi la cheremul tău? Nu îmi amintesc asta și, dacă ar fi fost adevărat, cu siguranță ar fi apărut în ziare, dar nu s-a întâmplat.

Ceea ce însă îmi amintesc cu precizie este că, după scurtă noastră aventură, aveai deja o relație cu altcineva și, cum nu erai mulțumită de el, continuai să vii la mine să te satisfac. Să spun numele bărbatului respectiv, sau este limpede despre cine este vorba? Mai mult, erai disperată să vii la mine când eram în vacanță. Îți amintești pozele cu dată pe care m-ai rugat să le șterg? Dacă le-aș face publice, cred că toată mass-media le va prelua.

Singură persoană care s-a aflat în inima mea este mama fiului meu. E o femeie splendidă, inteligentă și mi-a dat un copil minunat, o femeie care a avut parte de mai mult decât a avut vreodată și mai mult decât vei avea tu vreodată. Ți-am dorit întotdeauna binele și încă îți doresc acest lucru, iar interviul tău neașteptat și inutil nu face decât să arate faptul că ești geloasă pe mama fiului meu.

Nu îți face griji, nu este prea târziu pentru tine, dragostea nu are vârstă și încă o poți întâlni și tu, depinde însă doar de tine dacă o poți păstra sau nu. Serios acum, amintește-ti un lucru, eu nu am greșit față de nimeni, a-mi respectă aproapele reprezintă o prioritate pentru mine.

Cu toate acestea, nu îmi este frică de nimeni și de nimic. Cine vrea să se joace cu mine sau cu familia mea, fii sigură că nu mă voi da la o parte și cu siguranță îl voi înfrunta, așa că data viitoare când ai nevoie de promovare, găsește-ți altă persoană sau asumă-ți consecințele! Acest sfat este atât pentru tine, cât și pentru oricine altcineva”, a scris Frank Colin pe pagina sa de Facebook.

SONDAJ

Folosiți variantele de round-up și cashback ca să economisiți bani?

Da: 7 voturi
Nu: 19 voturi
Trebuie sa alegeti minum un raspuns!
Trebuie sa alegeti un raspuns!
Camp obligatoriu!

26 useri au trimis feedback

EUR
EUR: 4.9764 RON
-0.00050
USD
USD: 4.65 RON
-0.01390
GBP
GBP: 5.818 RON
0.00140
HUF
HUF: 1.2774 RON
-0.00380
BGN
BGN: 2.5444 RON
-0.00030
CHF
CHF: 5.0964 RON
-0.00730
Convertor valutar

Rezultat: ---