Showbiz

Theodor Andrei le-a dat replica gurilor rele. Ce le-a transmis haterilor: „Eu nu sunt ofticat”

schedule 17 mai 2023, 12:27

Theodor Andrei le-a dat replica gurilor rele. Ce le-a transmis haterilor: „Eu nu sunt ofticat”
Sursa foto: YouTube Catalin Maruta

Theodor Andrei, reprezentantul României la Eurovision de anul acesta, a avut și el ceva de zis după eșecul din cea de-a doua semifinală a concursului. Le-a transmis un mesaj clar haterilor, care s-au legat până și de hainele pe care a ales să le poarte în seara cu pricina.

Theodor Andrei le-a închis gura haterilor

Theodor Andrei, în vârstă de 18 ani, a fost reprezentantul României de la Eurovision 2023. Acesta s-a bucurat din plin de experiență, deși a fost eliminat în cea de-a doua semifinală și a zis că el este mulțumit de rezultatul obținut. În plus, se bucură de faptul că a fost votat de românii din afara țării, iar întreaga susținere din partea lor este una copleșitoare. Nu a înțeles de ce nu a primit puncte, dar a încercat să nu se lase descurajat de toate aceste lucruri.

„Eu sunt mulțumit! Eu nu sunt ofticat.(...) Nu pot să-mi explic asta! Eu știu clar că românii din diaspora ne-au votat. Au fost mulți fani străini care ne-au susținut. Suportul din partea străinilor a fost copleșitor“, a declarat Theodor Andrei, la Pro TV.

Înainte de a-și pune ordine în idei și de a realiza că nu a făcut nimic greșit, ci tot ceea ce a putut, toate comentariile răutăcioase l-au făcut să se gândească dacă nu cumva o parte din vină este și a sa. Rezultatul pe care tânărul de doar 18 l-a obținut a adus după sine multe comentarii răutăcioase la adresa lui pe toate rețelele sociale, iar multe dintre ele au fost legate de ținuta pe care a purtat-o.

El a recunoscut că a rămas cu un gust amar, după ce a citit toate cuvintele rele venite la adresa lui și a trecut printr-un întreg carusel de emoții. A fost un vis pentru el de a ajunge pe scena respectivă, care pas cu pas s-a transformat într-un coșmar, tocmai din pricina haterilor care nu au fost capabili să îi înțeleagă efortul. Nu toată lumea a avut ceva rău de zis despre prestația sa, ci au existat și persoane care l-au încurajat și care au zis despre el că este foarte talentat și speră să mai audă de el și pe viitor. Theodor Andrei este recunoscător pentru experiența pe care a avut-o și de care este conștient că se întâmplă o dată în viață.

„Am rămas cu un gust amar. Am început să mă întreb despre mine, dacă n-am fost suficient… te pune pe gânduri. E un carusel emoțional. Visul meu pe traseul ăsta…de multe ori l-am văzut ca pe un coșmar (...)“, a mai zis Theodor Andrei.

SONDAJ

Folosiți variantele de round-up și cashback ca să economisiți bani?

Da: 7 voturi
Nu: 19 voturi
Trebuie sa alegeti minum un raspuns!
Trebuie sa alegeti un raspuns!
Camp obligatoriu!

26 useri au trimis feedback

EUR
EUR: 4.9765 RON
-0.00020
USD
USD: 4.6373 RON
0.00130
GBP
GBP: 5.8018 RON
0.00490
HUF
HUF: 1.2662 RON
0.00090
BGN
BGN: 2.5444 RON
CHF
CHF: 5.0832 RON
0.00110
Convertor valutar

Rezultat: ---