Social

David Popovici își donează ziua de naștere către 5 frați: „Fără susținere, un copil nu poate excela”

schedule 05 sept. 2023, 07:15

David Popovici își donează ziua de naștere către 5 frați: „Fără susținere, un copil nu poate excela”
Foto: Hope and Homes for Children Romania

David Popovici îşi donează ziua de naştere pentru cinci fraţi muzicieni crescuţi doar de mamă într-un apartament cu două camere. Sportivul care împlinește 19 ani pe 15 septembrie vrea să adune pentru ei 225.000 de lei, bani cu care să își cumpere o casă și să își poată urma pasiunea fără griji. Cine vrea să îl ajute poate face donaţii pe site-ul Galantom, până la jumătatea lunii. Unul dintre donatori va fi ales, prin tragere la sorţi, să îl întâlnească pe David Popovici. 

David Popovici îşi donează ziua de naştere. Povestea celor 5 fraţi care l-au impresionat pe sportiv

David Popovici a făcut apel la donații pe hhc.galantom.ro/p/david pentru Andrei, Matei, Bogdan, David, Teodor şi mama lor. La finalul campaniei (4 - 30 septembrie 2023), unul dintre donatori va câştiga, prin tragere la sorţi, o întâlnire cu campionul român. 

„Se apropie ziua mea, împlinesc 19 ani. Şi nu pot să nu mă gândesc la câte am realizat, la câte am învăţat din munca şi din parcursul meu de până acum, dar mai ales că mereu, mereu, lângă mine au fost doi părinţi care au putut să îmi ofere tot ceea ce am avut nevoie pentru a face performanţă. Pentru că, fără susţinere, un copil nu poate excela, oricât şi-ar dori de mult”, a afirmat David Popovici.

Pentru ca frații să își poată urma pasiunea fără alte griji, este necesară strângerea sumei de 45.000 de euro. Iniţiativa Hope and Homes for Children, Fundaţie al cărei Ambasador este David Popovici, îşi propune să le ofere liniştea unui cămin al lor şi şansa de a avea propriul drum către lumea muzicii.

Cei 5 frați muzicieni au sute de medalii

Andrei cântă la vioară şi a absolvit Conservatorul; Matei şi Bogdan studiază pianul, trec în anul II la Conservator; Teodor şi David, în clasa a XII-a la canto clasic, respectiv chitară, se pregătesc amândoi pentru aceeaşi facultate.

„Pentru toată rezilienţa, pasiunea pentru muzică şi puterea acestor băieţi, de care nu mulţi dintre noi am fost capabili, de mici copii - eu aleg să cred că îi putem ajuta, împreună. Avem nevoie să strângem 45.000 de euro pentru ca o casă a lor să devină punctul lor de stabilitate, pentru totdeauna” mai spune David.
„Prin susţinerea lor şi solidaritatea noastră, putem contribui la un viitor mai bun pentru aceşti tineri pasionaţi şi talentaţi. Mulţumim, David, pentru că de ziua ta crezi în puterea lui Noi şi în puterea noastră de a face şi de a ne face Bine”, afirmă Robert Ion, Director General Hope and Homes for Children România.

SONDAJ

Folosiți variantele de round-up și cashback ca să economisiți bani?

Da: 7 voturi
Nu: 19 voturi
Trebuie sa alegeti minum un raspuns!
Trebuie sa alegeti un raspuns!
Camp obligatoriu!

26 useri au trimis feedback

EUR
EUR: 4.9764 RON
-0.00050
USD
USD: 4.65 RON
-0.01390
GBP
GBP: 5.818 RON
0.00140
HUF
HUF: 1.2774 RON
-0.00380
BGN
BGN: 2.5444 RON
-0.00030
CHF
CHF: 5.0964 RON
-0.00730
Convertor valutar

Rezultat: ---