Sport

David Popovici, pregătiri pentru admiterea la Facultate. Ce va studia

schedule 31 mai 2023, 12:15

David Popovici, pregătiri pentru admiterea la Facultate. Ce va studia
Foto: GRIGORE POPESCU / AGERPRES FOTO

David Popovici a trecut peste emoțiile examenului de Bacalaureat, la care a obținut o medie foarte bună. Acum, tânărul campion se pregătește pentru următoarea etapă, admiterea la facultate.

David Popovici este un tânăr extrem de muncitor și inteligent. Pe lângă performanțele unice obținute la Campionatele de Natație, sportivul s-a preocupat și de școală și nu a neglijat niciun aspect al vieții sale. Elev în clasa a 12-a la Colegiul Național George Coșbuc din Capitală, David Popovici știe cât de importante sunt cunoștiințele pe care le-a acumulat în decursul anilor de școală.

Cu toate că a fost ocupat cu antrenamentele la înot, David Popovici și-a făcut timp și pentru examenul maturității. El a susținut examenul de Bacalaureat în sesiunea pentru sportivii olimpici, la Vălenii de Munte. Nota este una foarte bună, iar David este mândru de reușitele sale, mai ales că, a mărturisit el, nu era atât de încrezător în forțele proprii.

„Sunt foarte mulţumit de rezultat şi mai ales uşurat. Pentru că pe măsură ce se apropia Bacalaureatul, am început să învăţ din ce în ce mai mult, să mă şi stresez din ce în ce mai mult, cum sunt sigur că au făcut toţi care au dat examenul acesta”, a declarat Popovici pentru gsp.ro.

David Popovici a obținut media 8,65 la examenul maturității. Acum, sportivul se pregătește pentru o nouă etapă importantă din viața sa, admiterea la facultate. El vrea să studieze în cadrul Universității București, la Facultatea de Psihologie și Științe ale Educației. Mama lui fiind psiholog, David Popovici are înclinație către acest domeniu și spune că vrea să cunoască cât mai multe despre felul în care oamenii aleg să se comporte și să reacționeze.

Citește continuarea pe Kudika.ro.

SONDAJ

Folosiți variantele de round-up și cashback ca să economisiți bani?

Da: 9 voturi
Nu: 19 voturi
Trebuie sa alegeti minum un raspuns!
Trebuie sa alegeti un raspuns!
Camp obligatoriu!

28 useri au trimis feedback

EUR
EUR: 4.9746 RON
0.00020
USD
USD: 4.5756 RON
0.00210
GBP
GBP: 5.8203 RON
-0.00560
HUF
HUF: 1.2905 RON
-0.00250
BGN
BGN: 2.5434 RON
0.00010
CHF
CHF: 5.0327 RON
0.00430
Convertor valutar

Rezultat: ---