Showbiz

Marian Olteanu nu și-a găsit aleasa inimii. Ce a zis mama lui despre fiecare femeie adusă acasă: „Fetelor, sunt singur”

schedule 27 dec. 2023, 09:39

Marian Olteanu nu și-a găsit aleasa inimii. Ce a zis mama lui despre fiecare femeie adusă acasă: „Fetelor, sunt singur”
Sursa foto: Instagram Marian Olteanu

Marian Olteanu nu și-a găsit aleasa inimii. Ce a zis mama lui despre fiecare femeie adusă acasă de către fiul ei și ce mesaj le-a transmis actorul pretendentelor!

Marian Olteanu nu și-a găsit încă aleasa inimii

Marian Olteanu a reușit să intre la inimile tuturor, odată cu rolul său din serialul „Clanul”, unde îl joacă pe David. Acesta este una actor foarte talentat și este de ani buni pe scenă, dar multă lume a auzit de el, după ce l-a văzut în producția de pe Pro TV.

Are, de asemenea, multe fani și este iubit de mii de oameni, însă este un bărbat singur și a vorbit despre acest aspect în cadrul unui interviu acordat recent. Actorul nu și-a găsit aleasa inimii, dar nu se grăbește deloc în acest sens, pentru că speră să o găsească pe cea potrivită, la un moment dat. El a zis că le-a adus acasă pe toate femeile cu care a fost într-o relație, doar că în ultima vreme a preferat să nu o mai facă și să fie mult mai atent la cele care merită cu adevărat să îi cunoască mama.

Femeia care l-a adus pe lume a fost mereu confuză, când a venit vorba de partenerele fiului ei, pentru că nu știa cum ar trebui să se comporte cu ele.



”Pe fiecare fată pe care am dus-o acasă am crezut că ea este aleasa. De la un punct în colo nu am mai dus pe niciuna. De atunci am grijă pe cine duc, de unde aduc, cum și așa mai departe. Până acum mi-a fost mult mai bine să nu mai duc pe nimeni… Mama mă întreabă ceva foarte simplu și drăguț. Îmi zice așa: ”Mariane, tu zi-mi dacă să o iubesc sau nu”. Că ea nu știe ce să facă cu fata respectivă. Mă întreabă dacă să o ia la noi sau să nu o ia. Nu știa ce să fac nici când eram cu ele, dapăi după ce ne despărțeam”, a declarat Marian Olteanu, conform ego.ro.

Îndrăgitul actor le-a transmis și un mesaj celor care își doresc să îl cunoască și anume că este un bărbat singur, care speră că va întâlni femeia ideală, dar care nu se va însura pânâ când mama lui nu îi va spune ce să facă.

”Dar stați liniștite că nu mă pierdeți. Eu nu pot să fac nimic fără admiratoarele mele. Deci la mine nu există chestia asta. Fetelor, sunt singur. Eu nu pot fără voi, voi îmi dați suflu și aplomb în viață. Fără voi eu nu pot să fac absolut nimic. Nu o să mă însor până nu îmi zice mama ce să fac”, a mai zis actorul.

SONDAJ

Folosiți variantele de round-up și cashback ca să economisiți bani?

Da: 7 voturi
Nu: 19 voturi
Trebuie sa alegeti minum un raspuns!
Trebuie sa alegeti un raspuns!
Camp obligatoriu!

26 useri au trimis feedback

EUR
EUR: 4.9764 RON
-0.00050
USD
USD: 4.65 RON
-0.01390
GBP
GBP: 5.818 RON
0.00140
HUF
HUF: 1.2774 RON
-0.00380
BGN
BGN: 2.5444 RON
-0.00030
CHF
CHF: 5.0964 RON
-0.00730
Convertor valutar

Rezultat: ---