Social

Criminalii afaceristului din Sibiu, Adrian Kreiner, au fost dați în urmărire generală

schedule 19 nov. 2023, 15:05

Criminalii afaceristului din Sibiu, Adrian Kreiner, au fost dați în urmărire generală
Foto: Captura video Observator News/YT

Cei trei criminali care i-au luat viața omului de afaceri din Sibiu, Adrian Kreiner, au fost dați în urmărire generală de Poliția Română.

Criminalii omului de afaceri, Adrian Kreiner, în urmărire generală

Criminalii omului de afaceri din Sibiu, Adrian Kreiner, au fost dați în urmărire generală de Poliția Română. Este vorba despre Cosmin Costinel Zuleam, Marian Cristian Minae şi Laurenţiu Ghiţă.

Aceștia sunt acuzați de omor calificat şi tâlhărie calificată, în cazul uciderii omului de afaceri din Sibiu, Adrian Kreiner.

Tribunalul Sibiu a emis, duminică, mandate de arestare preventivă pe numele celor trei bărbați. Se presupune că indivizii l-au bătut şi l-au ucis pe omul de afaceri chiar în propria casă.

Suspecții au intrat în casa omului de afaceri din Sibiu în noaptea de 5 spre 6 noiembrie. Criminalii purtau cagule pe față, însă oamenii legii au reușit să îi identifice într-un final.

Atacatorii l-au legat și l-au bătut pe omul de afaceri și i-au amenințat cu pistolul fiica, după care au fugit cu ceasuri în valoare de aproximativ 200.000 de euro.

Doi dintre criminalii afaceristul din Sibiu au fost prinși în străinătate

"În urma cooperării polițienești internaționale, dintre autoritățile române și cele din Ungaria, Franța, Regatul Unit al Marii Britanii și Irlandei de Nord, precum și Republica Irlanda, Poliția Română a localizat doi bărbați, ambii în vârstă de 35 de ani, bănuiți în cauză, pe teritoriul Regatului Unit al Marii Britanii și Irlandei de Nord, respectiv în Scoția și Irlanda de Nord. 
Cei doi, Cristian Minae şi Laurenţiu Ghiţă, au fost depistați de partenerii externi, pe baza informațiilor oferite de Poliția Română.
În cauză, polițiștii au informat Parchetul de pe lângă Tribunalul Sibiu, cu privire la localizarea și depistarea celor doi, care a solicitat judecătorului de drepturi și libertăți devansarea termenului stabilit inițial, astfel că, pe numele bărbaților au fost emise mandate de arestare preventivă și, respectiv, mandate internaționale de arestare.
Ulterior, autoritățile române au transmis autorităților din Regatul Unit al Marii Britanii și Irlandei de Nord mandatele internaționale de arestare, în vederea punerii în executare a acestora", transmite Poliția Română. 

SONDAJ

Folosiți variantele de round-up și cashback ca să economisiți bani?

Da: 7 voturi
Nu: 19 voturi
Trebuie sa alegeti minum un raspuns!
Trebuie sa alegeti un raspuns!
Camp obligatoriu!

26 useri au trimis feedback

EUR
EUR: 4.9759 RON
-0.00010
USD
USD: 4.6361 RON
0.00770
GBP
GBP: 5.8194 RON
0.00060
HUF
HUF: 1.2736 RON
-0.00460
BGN
BGN: 2.5441 RON
CHF
CHF: 5.0891 RON
0.00570
Convertor valutar

Rezultat: ---