Showbiz

David Popovici a obținut bronzul în finala de 100 m liber de la Europenele de înot în bazin scurt. Cine a luat medalia de aur

schedule 11 dec. 2023, 07:49

David Popovici a obținut bronzul în finala de 100 m liber de la Europenele de înot în bazin scurt. Cine a luat medalia de aur și ce timp a scos sportivul!

David Popovici a obținut medalia de bronz

David Popovici a reușit să obțină medalia de bronz la Campionatele Europene de Înot în bazin scurt, care au avut loc în România, la Otopeni în perioada 5 - 10 decembrie. După prima lungime de bazin, el a fost foarte slab, dar a reușit să se concentreze pe parcurs, făcând un timp de 46.05 și reușind în felul acesta să se claseze pe cel de-al treilea loc, fiind depășit de francezul Maxime Grousset, 45.46 şi de Alessandro Miressi, 45.51. 

Astfel, medalia de aur i-a fost oferită francezului, dar românul nostru nu s-a supărat deloc, deoarece a dat tot ceea ce a avut mai bun. În plus, el este fericit că a reușit să fie pe podium și consideră că și medalia pe care a obținut-o este o mare reușită pentru el, iar pe viitor se va pregăti mai bine pentru concursurile la care este nerăbdător să participe, când va veni momentul.

Participarea la Europenele de înot în bazin scurt de la Otopeni a fost o reală provocare pentru el, de pe urma căreia a învățat multe lucruri, inclusiv cum să facă față stresului și oboselii, care în ultima vreme a pus stăpânire pe el.

“Au fost multe valuri, dar a fost frumos. E tot ceea ce s-a putut astăzi. În continuare italianul ş francezul sunt mai buni decât mine. Din fericire mai sunt o mulţime de concursuri şi abia aştept să fiu acolo în faţa lor, când va veni vremea. Sunt bucuros că am reuşit să termin cu o medalie. A fost o provocare foarte bună. Am învăţat să fac faţă mai bine stresului şi oboselii. Le mulţumec organizatorilor, am dormit ca un bebeluş după reuniunea de aseară”, a declaarat David Popovici, potrivit romaniatv.net.

Mai apoi, David Popovici le-a transmis și un mesaj important copiilor. I-a sfătuit să facă sport, ceea ce le place și, de asemenea, să își scrie povestea cu ajutorul sportului.

“Faceţi sport, faceţi ce vă place şi încercaţi să vă scrieţi povestea prin sport. Eu asta încerc să fac”, a mai afirmat el.

SONDAJ

Folosiți variantele de round-up și cashback ca să economisiți bani?

Da: 7 voturi
Nu: 19 voturi
Trebuie sa alegeti minum un raspuns!
Trebuie sa alegeti un raspuns!
Camp obligatoriu!

26 useri au trimis feedback

EUR
EUR: 4.9764 RON
-0.00050
USD
USD: 4.65 RON
-0.01390
GBP
GBP: 5.818 RON
0.00140
HUF
HUF: 1.2774 RON
-0.00380
BGN
BGN: 2.5444 RON
-0.00030
CHF
CHF: 5.0964 RON
-0.00730
Convertor valutar

Rezultat: ---