Social

Detalii despre accidentul tragic produs pe faleza din Galați. Un copil de 9 ani a fugit spre mama lui, cu gâtul străpuns de ghidonul bicicletei

schedule 11 sept. 2023, 12:10

Detalii despre accidentul tragic produs pe faleza din Galați. Un copil de 9 ani a fugit spre mama lui, cu gâtul străpuns de ghidonul bicicletei
Foto: Captura RoTrip

Un copil de 9 ani a murit după ce a căzut de pe bicicletă, pe faleza superioară a Dunării din Galaţi, sub privirile părinţilor şi a unui frate, iar ghidonul l-a lovit în zona gâtului. Martorii au povestit că, după ce a căzut, micuțul s-a ridicat și a fugit spre mama sa, cu gâtul străpuns de ghidonul bicicletei, apoi a căzut secerat din picioare. 

Un copil de 9 ani a murit, sub privirile părinților, după ce a căzut cu bicicleta pe faleza din Galați

Incidentul a avut loc duminică seară, pe faleza superioasă a Dunării, pe trotuarul aferent bulevardului Marea Unire, din municipiul Galaţi, în zona unui parc intens circulat. 

Potrivit IPJ Galați, din verificările preliminare efectuate de polițiștii din cadrul Biroului Rutier Galați, s-a stabilit că minorul se deplasa pe o bicicletă pe aleea pietonală de pe bulevardul Marea Unire, dinspre zona Trecere Bac către strada Prelungirea Traian. Când a ajuns în zona parcului Viva, s-ar fi dezechilibrat și ar fi căzut, autoaccidentându-se. 

La scurt timp după producerea acestui accident, minorul şi-a pierdut cunoştinţa şi a intrat în stop cardio respirator, iar echipajul medical sosit la faţa locului. După aplicarea manevrelor de resuscitare, salvatorii l-au transportat la Spitalul Clinic de Urgenţă pentru Copii Galaţi, unde, din păcate, băieţelul a decedat.

La momentul producerii accidentului, minorul era însoțit de părinții săi și de un frate care se plimba alături de el, tot pe o bicicletă. Martorii susțin că, după ce băiețelul a căzut, s-a ridicat și a fugit spre mama lui, însă, în scurt timp, a căzut din picioare. Ar fi apucat să spună că îl doare gâtul și nu poate respira. 

Polițiștii au întocmit un dosar penal pentru infracțiunea de ucidere din culpă, urmând ca în cursul cercetărilor să se stabilească împrejurările în care s-a produs accidentul. 

Copilul era elev în clasa a doua, iar fratele său în clasa a patra, în aceeași școală. Luni, în prima zi de școală, unitatea de învățământ va fi în doliu. 

SONDAJ

Folosiți variantele de round-up și cashback ca să economisiți bani?

Da: 7 voturi
Nu: 19 voturi
Trebuie sa alegeti minum un raspuns!
Trebuie sa alegeti un raspuns!
Camp obligatoriu!

26 useri au trimis feedback

EUR
EUR: 4.9765 RON
-0.00020
USD
USD: 4.6373 RON
0.00130
GBP
GBP: 5.8018 RON
0.00490
HUF
HUF: 1.2662 RON
0.00090
BGN
BGN: 2.5444 RON
CHF
CHF: 5.0832 RON
0.00110
Convertor valutar

Rezultat: ---