Social

Mama lui Vlad Pascu, arestată pentru șantaj. Mesajul trimis de Miruna Pascu unei martore din dosar: „Scoate tot ce ai”

schedule 15 sept. 2023, 17:28

Mama lui Vlad Pascu, arestată pentru șantaj. Mesajul trimis de Miruna Pascu unei martore din dosar: „Scoate tot ce ai”
Foto: Captura video Observator

Mama şoferului drogat, care a provocat tragedia din 2 Mai, a fost arestată pentru şantaj. Mai multe interceptări au dezvăluit modul uimitor prin care Miruna Pascu a înțeles să-și ajute fiul în acest clipe grele. 

Mama șoferului drogat Vlad Pascu, arestată pentru șantaj

Femeia ar fi încerca să îi întimideze pe amicii băiatului său și să îi amenințe că va divulga informații compromițătoare despre ei dacă nu îl ajută pe fiul său. Martori din dosar au povestit cum Vlad avea casa plină de droguri. 

În dosarul lui Vlad Pascu, „martorii denunţători sesizau faptul că în urmă cu trei luni, numitul Vlad Pascu organiza la domiciliul său petreceri unde punea la dispoziția participanților diferite droguri de risc (cannabis și xanax) și de mare risc (de exemplu cocaină), iar o parte din aceste droguri erau furnizate de mama numitului Vlad Pascu”, spun procurorii.

„Potrivit denunțului, mama numitului Vlad Pascu a trimis pe numărul de telefon al denunțătoarei un mesaj din care rezulta că în situația în care nu va da curs solicitărilor de întrevedere, va furniza presei informații compromițătoare despre aceasta”, mai arată autoritățile.

„Deci scoate tot ce ai în el, îți repet, tot ce ai în el, mesaje de ale voastre, d-astea de ale voastre, nu neapărat cu Vlad ce mai aveți voi, prostii, dacă mai aveți și lui Vlad i-a luat telefonul îl descarcă pe tot”, ar fi spus Miruna Pascu.

„Pascu Miruna a contactat-o în repetate rânduri pe **** *****, prin mesajele transmise pe Whatsapp... i-a scris martorei/persoanei vătămate, amenințând-o că dacă nu dă curs solicitării de a comunica cu ea, va remite presei spre publicare materiale de o natură compromițătoare pentru aceasta.”, mai spun procurorii.

Discuţie între mama Vlad Pascu şi fiul său: M-a sunat ieri....domnișoara **** ***** și am o întrebare, una singură. Ea așa e de proastă? Sau face pe nebuna? Dar îmi răspunzi clar. 

VLAD: Ce? 

PASCU MIRUNA: Așa e de proastă sau face pe nebuna? 

VLAD: E destul de proastă. 

PASCU MIRUNA: E foarte proastă. E foarte proastă. Deci va face niște prostii cât ea de mari. Deci este...eu nu am crezut că tu poți vreodată, în viața ta, dar probabil că...na...e destinul tău și a lu' tac-tu să vă însoțiți cu proști.
„Toate aceste lucruri pe care mi le-a spus Pascu Miruna au fost de natură să mă îngrijoreze. M-am simțit presată de felul în care mi-a vorbit și de lucrurile pe care mi le-a spus, m-am simțit amenințată. M-am simțit amenințată și de statutul social și de poziția de pe care îmi vorbea Pascu Miruna, care este o persoană cu bani și relații.”

Martor: ”În luna mai 2023 am fost la tratament pentru dezintoxicare la Obregia și nu am mai consumat deloc oxicodonă. Arăt că, atunci când era drogat, Vlad Pascu era foarte creativ sau se urca pe acoperiș și plângea (când lua oxicodonă).”

SONDAJ

Folosiți variantele de round-up și cashback ca să economisiți bani?

Da: 7 voturi
Nu: 19 voturi
Trebuie sa alegeti minum un raspuns!
Trebuie sa alegeti un raspuns!
Camp obligatoriu!

26 useri au trimis feedback

EUR
EUR: 4.9759 RON
-0.00010
USD
USD: 4.6361 RON
0.00770
GBP
GBP: 5.8194 RON
0.00060
HUF
HUF: 1.2736 RON
-0.00460
BGN
BGN: 2.5441 RON
CHF
CHF: 5.0891 RON
0.00570
Convertor valutar

Rezultat: ---