Showbiz

Eliza Natanticu, la un pas de moarte. Ce a salvat-o, de fapt: „Am fost internată în spital”

schedule 03 iul. 2023, 16:45

Eliza Natanticu, la un pas de moarte. Ce a salvat-o, de fapt: „Am fost internată în spital”
Sursa foto: Instagram Eliza Natanticu

Eliza Natanticu a fost la un pas de moarte, iar într-un interviu pe care l-a acordat recent a vorbit despre acest aspect important din viața sa. Iată ce i s-a întâmplat și cum a reușit, de fapt, să supraviețuiască.

Eliza Natanticu a fost la un pas de moarte

Dacă pe Cosmin Natanticu îl știa foarte multă lume încă dinainte de a participa la Asia Express, partenera sa de viață a căpătat popularitate odată cu emisiunea de la Antena 1. Ei bine, în cadrul show-ului, cei din fața micilor ecrane nu și-au făcut tocmai o părere bună despre ea, iar unii nu o pot privi într-un alt mod nici acum, la o lungă perioadă de timp de la încheierea sezonului cu pricina.

Deși nu au reușit să ajungă în marea finală și nici printre ultimii, cei doi soți s-au bucurat de experiență și au fost conștienți că nu se vor mai întâlni vreodată cu o asemenea oportunitate. Deși au mereu zâmbetul pe buze și sunt fericiți în adevăratul sens al cuvântului, au și ei problemele lor despre care, de cele mai multe ori, preferă să nu vorbească. Eliza Natanticu, de exemplu, povestea că a fost la un pas de-ași pierde viața, iar cea care a ajutat-o să treacă peste cele mai grele momente din viața și cariera sa a fost muzica.



Blondina a mai povestit și că totul a pornit de la o bacterie pe contactase și care i-a dat mari bătăi de cap și de care credea că nu va scăpa prea ușor și nu s-a înșelat. Fosta concurentă a emisiunii Asia Express a fost nevoită să se interneze, petrecând astfel câteva zile bune în spital, moment în care și-a promis ei însăși și șui Dumnezeu că dacă va reuși să meargă mai departe, vrea să facă muzică și nimic mai mult. Crede că niciodată nu este prea târziu să își urmeze drumul și chiar dacă a ajuns deja la vârsta de 34 de ani, va face ceea ce îi spune inima.

„Muzica m-a salvat din cele mai grele situații. La un moment dat am fost internată în spital, eram la un pas de moarte, contactasem o bacterie. Atunci am spus: Doamne dacă ies de aici și reușesc să merg mai departe, vreau să fac muzică. Eu am terminat actoria. Niciodată nu este prea târziu, am 34 de ani. Dacă acesta este drumul meu, așa va fi”,a declarat Eliza Natanticu, conform spynews.ro.

SONDAJ

Folosiți variantele de round-up și cashback ca să economisiți bani?

Da: 9 voturi
Nu: 19 voturi
Trebuie sa alegeti minum un raspuns!
Trebuie sa alegeti un raspuns!
Camp obligatoriu!

28 useri au trimis feedback

EUR
EUR: 4.9765 RON
-0.00090
USD
USD: 4.6156 RON
-0.00220
GBP
GBP: 5.7819 RON
0.00130
HUF
HUF: 1.2855 RON
-0.00310
BGN
BGN: 2.5444 RON
-0.00040
CHF
CHF: 5.0892 RON
0.00170
Convertor valutar

Rezultat: ---